Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Ingyen kellene, de tegnapra
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Asszociációs játék. :)
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
-
LOGOUT.hu
Minden ami kínai és óra, és minden ami olcsó és jó óra.
Bizonyítsuk be, hogy ami kínai és olcsó az is lehet jó óra. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz Sungoo #40952 üzenetére
Nekem is fog, a sok óccó 3+ csomagból hiányzik a műszerfali autós analóg óra. Buktam cca.900 forintot, cserébe kevesebbet és ritkábban szándékozom rendelni. (Még a reklamációs felülethez sem értek, disputálni meg nem akarok.) Zacsi ép volt, többi 9 tétel benne volt.
Mai nekem is kínai volt (Pagani hódóra, de nem kerültünk közelebb egymáshoz) több napi Vosztok 420916 hordás után. Holnap valszeg D12.39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
dzsi23
addikt
válasz driv4r #40948 üzenetére
Eh, pokémon.. pulyaként hogy bele voltunk b.zulva az egész iskolával, gyűjtöttünk minden x@rt. Mondjuk, helyénvaló a hasonlat, mert most órákkal vagyok így. Szíjakkal kevésbé, csak amikor nagyon beválik egy szíj, olyankor minden órámra olyat akarok. Szerencsére van néhány, amit a gyári fémszíjjal szeretek, meg olyan is, amire sosem raknék gumiszíjat, de a többire mehet a kedvencem.
[ Szerkesztve ]
-
válasz driv4r #40951 üzenetére
Es amikor ratalalsz egy izgalmas orara, nezegeted egy ideje, majd tegnap bedobja 25ezerre learazva ES - 46%os coin akcioban, lecsapsz ra, majd 614coin ertekben vom csak le a 10ezerbol, azaz kb. 2ezer forintot a... Na akkor mondtam hogy @nyad... Es szomoruan megszakitottam a vasarlast.
Másolat_eredetije
-
driv4r
aktív tag
Én is lemondtam arról, hogy megértsem ezeket a dolgokat. Mint az óraszíjak esetében, kizárólag a 'próba - szerencse plusz nyers erő' metódust alkalmazom. Beteszem a kosárba, megnézem mennyi lenne a vége, ha jó, akkor örülök, ha nem jó, akkor meg nem nyomok rá a 'pay now' gombra. A 75% off és coin figyelemfelhívásra jó, de nem mindegy, miből és mit számítanak le, szerintem néha egy 50%-os is lehet jobb, ha más a listaár.
Amúgy nevetséges, pár dolláros diffiken szőrözök, miközben ez az egész a hobbi maga a tankönyvi nagyszabású money burning. Csak hát ugye az elvszerűség, meg a kihagyhatatlan irónia-faktor...:)
-
bigmasterg
addikt
válasz dzsi23 #40959 üzenetére
A szíj egész ígéretesnek tűnik.
Korábban nem nagyon láttam SM szíjon letöréseket, már csak azt lenne jó tudni hogy a belső él is le van-e törve. Az olcsóbb SM-eknél* picit ott találtam élesebbnek a kelletténél.*gyk csak olyannal volt dolgom, talán kivétel az SN0132, azt most is 100ezer körül adják.
(direkt ezt a hsz.-t linkeltem róla, végén van linkelve kép arról hogy smirglivel nekiálltam a szíjának, hogy kényelmes legyen. Végül siker story lett egy szálcsiszoltatás után.)
De vicces ez a bracelet téma, a kék AD-n azóta is SM szíj van, nem is micro adjustos és mégis kifejezetten kedvelem vele. -
dzsi23
addikt
válasz bigmasterg #40962 üzenetére
"Korábban nem nagyon láttam SM szíjon letöréseket"
[link] (A belső éleire nem emlékszem.)
"csak azt lenne jó tudni hogy a belső él is le van-e törve"
Letörve biztos nincs, csak a külső élek, de ha picit le van kerekítve, hogy ne vágjon, az már jó. Viszont a tokon az alsó élek is le vannak törve. -
Remekelek28
őstag
sziasztok
temuról rendelnék.. szerintetek ott lehet irni az eladónak egy kinézett terméknél? nem találtam erre lehetőséget. -
Faresz1976
aktív tag
válasz Remekelek28 #40965 üzenetére
Sajnos nem tudom, nem vagyok jelen a Temu-n. Olcsóbbak ott az órák?
____www.kreativmindennapok.hu____Egyedileg készített fadoboz, esküvőre, ballagásra, keresztelőre____ Eladó óráim: https://drive.google.com/drive/folders/1p5WKfyrdp9TxkHcB3R9j4rcK4bknZRw2?usp=sharingk.hu
-
Faresz1976
aktív tag
Mai kínai (
eladó):[ Szerkesztve ]
____www.kreativmindennapok.hu____Egyedileg készített fadoboz, esküvőre, ballagásra, keresztelőre____ Eladó óráim: https://drive.google.com/drive/folders/1p5WKfyrdp9TxkHcB3R9j4rcK4bknZRw2?usp=sharingk.hu
-
mert_csokis
senior tag
válasz driv4r #40943 üzenetére
A zölddel nagyot megy. Az is a HD Band-től van? Régóta szeretnék már egy ilyen árnyalatot.
Az egyetlen kérdés az ilyen szíjaknál, hogy a hosszabbik rész aljába varrt dísz, mennyi idő után kezd el foszlani a folyamatos ki-be dugdosás miatt.
Air Jordan 1 Low G (DD9315-101) 42-es méretben eladó
-
driv4r
aktív tag
válasz mert_csokis #40968 üzenetére
Igen, HD Band, legelső Aliexpress rendelésem volt.
Cérna nem foszlik, viaszos polietilén vagy poliészter, bőrhöz az a jó.
-
dzsi23
addikt
válasz Remekelek28 #40965 üzenetére
Milyen órát néztél ki? Lehet, hogy alin is kapható.
-
|AP|
veterán
megjött a fekete 36-os Tandorio.
Ezzel kellett volna kezdenem, ez most nagyon tetszik. Méreben is nekem való és stílusban sem érzem azt a játékóra-feelinget, mint a fehérnél.Szinte az összes szíjammal jól mutat, pár napig biztos a polcra kerül a Seikom
A fehér meg sajnos nem tudom előkerül-e még valaha... -
Faresz1976
aktív tag
Tandorio NH34 GMT 24e Ft. Ha esetleg valakit érdekel.
Corgeut NH34 24.700 Ft
-
Faresz1976
aktív tag
Grat.
Komolyabb óra hatását kelti ez a fekete, de a fehér sem rossz. Talán a szíj az ami sokat ad hozzá.____www.kreativmindennapok.hu____Egyedileg készített fadoboz, esküvőre, ballagásra, keresztelőre____ Eladó óráim: https://drive.google.com/drive/folders/1p5WKfyrdp9TxkHcB3R9j4rcK4bknZRw2?usp=sharingk.hu
-
|AP|
veterán
válasz Faresz1976 #40973 üzenetére
kipróbáltam sokféle szíjjal, de valahogy egyik sem az igazi.
Szerintem ráteszem azt a pillangócsatos bőrt, amit kaptam a feketéhez, és lehet meg is hirdetem azzal.
Mondjuk nem hiszem, hogy elvinné bárki is, valószínűleg megmarad játszós órának -
Remekelek28
őstag
válasz Faresz1976 #40966 üzenetére
[link] Ilyen okosórát néztem. Ezen hívást fogadni szerintetek lehet?vagy sms-t nézni?
-
dzsi23
addikt
válasz Remekelek28 #40975 üzenetére
Valami nem stimmel a linkkel, nekem nem tölti be, de megkockáztatom, hogy pénzkidobás a temus okosóra.
Memmaao #40976:
Snoopy mindig jó választás.[ Szerkesztve ]
-
dzsi23
addikt
Mit gondoltok az ilyen lób@$2ó pöckökről a gyorscserés fémszíjakon? Nem veszélyes ez? Csak én félek attól, hogy egy rossz mozdulattól leeshet az óra a csuklómról, mert az a pöcök bármibe beleakadhat (akár a bőrömben is megakadhat, ahogy kicsit elmozdul az óra)?
(Most attól tekintsünk el, hogy a képen a tokfülek is át vannak fúrva, így teljesen feleslegesek a pöckök.)
-
driv4r
aktív tag
válasz dzsi23 #40978 üzenetére
Ne már. Elég hülye dizájn. Pont ilyen szögből még nem láttam, hasonlót utoljára egy Clemence Munro órán szpotoltam, de ilyen fotó nem volt.
Szerintem nem fog leesni, ellentétes irányú erőknek kellene ahhoz fellépni, ráadásul ~20 millin belül. De nyáron lehet, hogy zavaró lenne, belenyomódhat csuklóba. -
-
Faresz1976
aktív tag
Hat ez nem kifejezetten egy okosóra topic .
Szerintem bluetooth-on keresztül indíthatsz a telefonon hívást, olvashatsz sms-t. Nekem csak okos karkötőm van, de azon is lehet olvasni üzenetet.[ Szerkesztve ]
-
bigmasterg
addikt
Alin San Martinra most milyen kupon működik?
Most nem láttam olyan hűde árakat, máskor volt jobb (vagy tényleg nincs meg valamilyen kupon nekem).
De lehet jobb is, ha nem írtok semmit, fenének sem hiányzik még egy óra.
Pedig kapásból tudnék legalább hármat, csak SM-ből ami kifejezetten tetszik.Újabb SM-ek mellett, pl seestern pelagos chrono-ja is tetszik. kép
Persze képen nem jön át a minőség.De a komplikáció miatt szivesen megnézném élőben ezt a "Pierre Paulin" ugró órás órát is. (Ebből elsőt linkeltem ami szembejött, nem a legolcsóbbat)
[ Szerkesztve ]
-
dzsi23
addikt
válasz bigmasterg #40983 üzenetére
Esetleg innen valami? [sanmartin.watch - eu warehouse]
-
bigmasterg
addikt
válasz dzsi23 #40984 üzenetére
A testvéroldal https://sanmartin-watch.com/ -ot nézegettem reggel.
Érdekes módon itt pl SN0116G-t kiválasztva felhozza a tax free shippinget, pedig sehol sem írja külön hogy EU raktár lenne.
Nem rossz ár, de még mindig nem a kihagyhatatlan ajánlat. Valami extrát várok.
Ahogy nézem a fenit óra bőrszíjon 70ezer Ft, fémen 80. Ami amúgy nem egy rossz ár, ha olyan öttel kevesebb órám lenne, akkor rendelnék is.szerk.:
Ha jól rémlik, akkor volt SN0116-ból egy worldtimered, az is kifejezetten tetszik, de még sosem láttam jó áron.[ Szerkesztve ]
-
dzsi23
addikt
válasz bigmasterg #40985 üzenetére
Nekem másik worldtimerem volt, egy SN0112.
Be is dobom ide a képeket magamnak, mert sosem találom, amikor keresem. GIF
San Martin SN0112G
[ Szerkesztve ]
-
dzsi23
addikt
válasz bigmasterg #40987 üzenetére
Szép és jó óra, a mérete is hibátlan, a kettéosztott lünetta, aminek csak a fele forog, nagyon bejött, a 24 klikk is nagyon érdekes a sok 120 klikkes után. Valamiért mégsem jutott be a végleges kollekcióba. Talán a kicsit pontatlanul felragasztott lünettabetét miatt... nem tudom, mi lett volna, ha nem lett volna az a fél milliméteres eltérés a 24 órás beosztáshoz képest.
-
Churpik
tag
Nekem van egy kb. 7000 Ft-os Zeblaze Vibe 7 Lite órám Aliról, azon lehet SMS-t olvasni, és hívást fogadni is - meg persze hívni és beszélni is rajta, úgy, mint ahogy a Knight Riderben.
E-mail meg YT nincs, de a drágábbakon lehet kisméretű YT-ot is nézni. -
Faresz1976
aktív tag
Megérkezett a legújabb szerzeményem .
-
Bukk900
őstag
Mai kínai! Watchdives BB36 WD1970S és indexre üt!
-
tboldi
nagyúr
-
Faresz1976
aktív tag
válasz tboldi #40992 üzenetére
Grat neked is !
Senki sem tökéletes, 3 a magyar igazság . Tehát rendelned kell meg .____www.kreativmindennapok.hu____Egyedileg készített fadoboz, esküvőre, ballagásra, keresztelőre____ Eladó óráim: https://drive.google.com/drive/folders/1p5WKfyrdp9TxkHcB3R9j4rcK4bknZRw2?usp=sharingk.hu
-
dilajoska1
őstag
válasz Faresz1976 #40990 üzenetére
Szép!
Nekem még mindig ott van a depo-ban.
Xiaomi Mi 10T Pro Lunar Silver 8/256Gb (GPU Adreno 650 - 925Mhz OC UV [original 587Mhz] + new Vulkan driver)
-
tboldi
nagyúr
válasz Faresz1976 #40994 üzenetére
Ami azt illeti, ez az SRPH81 a 3. Seikóm, van még egy SRPD79 és egy SRPJ47 mellette.
Bár az utóbbin gondolkodom, hogy megváljak-e tőle, hogy helyet adjon másnak.[ Szerkesztve ]
-
dilajoska1
őstag
Új Specht&Söhne
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi 10T Pro Lunar Silver 8/256Gb (GPU Adreno 650 - 925Mhz OC UV [original 587Mhz] + new Vulkan driver)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest