Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Astra kalandok @Első rész
- Egy fél GPU passthrough KVM-en
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- New Game Blitz - 2024
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
Parfüm topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
petr89
csendes tag
válasz Peterzon94 #6430 üzenetére
Hát, nem egy visszafogott crowd pleaser, én a rózsa miatt kicsit nőiesnek érzem, de mindenképp érettebb férfiaknak/nőknek ajánlanám. Annyi biztos, hogy fraghead körökben nagy népszerűségnek örvend.
-
Petyke77
tag
válasz Peterzon94 #6430 üzenetére
Mindenképpen próbálj mintát belőle. Nekem ez egy brutálerős,tömény szinte lemoshatatlan öregnéni illat. 😀
Valaki próbálta a Comme de garcones-tól a wonderwood-ot bagy a wonderoud-ot? Érdemes mintát venni valamelyikből?
[ Szerkesztve ]
-
Kimmuriel
aktív tag
válasz Peterzon94 #6462 üzenetére
Bvlgari Man in Black
-
kk831228
addikt
válasz Peterzon94 #6714 üzenetére
Használd egy hétig legalább...
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
mufi
senior tag
-
krisztianAMG
senior tag
válasz Peterzon94 #6714 üzenetére
Szerintem is használd pár napig, és utána dönts!
zs.tom:
újításokat meg tiszteletreméltó szakértők cikkjeiből szoktam bevezetni.Neveket, de izibe! A megjelenésem nekem is rendben van, odafigyelek arra, hogy mit veszek fel, de tanulni és látókört szélesíteni mindig lehet.
-
slick-adam
aktív tag
válasz Peterzon94 #6760 üzenetére
nem rajongok a nagyon nepszerü, tulhajpolt illatokert, de a YSL La Nuit tenyleg baromi kellemes lötty. es igen, bosszanto, hogy ennyire felhigitottak. pedig vennek belöle vagy 50ml-t.
parfüm fórum: https://bit.ly/2Pd6VEu
-
slick-adam
aktív tag
válasz Peterzon94 #6762 üzenetére
pedig az meg egész erös is.
en a sima Dior Homme mellett tettem le a voksomat, de az gyakorlatilag 2 orat tart (2015-ös üveg) azt' annyi. utana ugy kell zseblampaval keresni.
ezekhez tenyleg kell egy kis 5ml-es utazo sprayer, hogy par orankent felfrissithesse az ember.parfüm fórum: https://bit.ly/2Pd6VEu
-
Jhonny06
veterán
válasz Peterzon94 #7754 üzenetére
Néhány parfümnek lecsavarható a kupakja (pl. Dior Prive vonal, Serge Lutens, CK One, CK Summer, Mancera) de a legtöbbnek nem.
-
slick-adam
aktív tag
-
pohár
félisten
válasz Peterzon94 #9657 üzenetére
igen tartós, igen édes, nagyon imádom
ha valaki decantol, az üveg alján lötyögő 20 millit szívesen vinném...
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Mercutio_
félisten
válasz Peterzon94 #9657 üzenetére
Gyári minták van belőle és a reflectionból, mindkettőben van valami ami mást nem zavar, de engem tüsszögésre ingerel, így csak kipróbáltam, elcserélném őket.
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Mercutio_
félisten
válasz Peterzon94 #9691 üzenetére
Erre gondoltál már?
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
ToBeY
nagyúr
válasz Peterzon94 #11558 üzenetére
Úgy tudom,hogy ez a sima aqua di gio-ra hasonlít inkább nem pedig a profum-ra
-
Arcképgyáros
válasz Peterzon94 #11602 üzenetére
Szokásos. Talán még az Armaf parfümöt beszerzem ha a kolléga eredetit kap kínából.
-
LayRue
csendes újonc
Én már el is kezdtem a frissebb, zöld illatokat használni.
Jelenleg ez a kettő megy váltogatva:
XERJOFF Casamorati 1888 Mefisto és Diptyque Philosykos, ez utóbbiból az EDP, ami kissé fanyarabb mint az EDT verzió. Bond No9. Bleecker Street nemrég fogyott ki.
Pár nap múlva go Neroli, és ott a kötelező tavaszi nagy kedvenc vásárlása egy kisebb kiszerelésben: CREED Green Irish Tweed, és egy Reflection Man az AMOUAGE-tól.
XERJOFF Alexandria II-re kéne még költeni, de annyi zs már nem lesz. (Ez utóbbi mondjuik abszolut nem tavaszi, de eddig a legelegánsabb és legtartósabb illat, amit használtam.) -
mufi
senior tag
Creed SMW, Allure HSP Extreme, Sauvage, Red Vetiver...kihagytam valamit?
Bleecker Street - nekem q bejön.
Tudom mit felejtettem ki...amit sokat fogok viselni az Byredo Gipsy waterja lesz..imádom
De esténként lehet lesz a téliekből...noir de noir, tuscan leather, oud intense, encre noir extreme...[ Szerkesztve ]
Creed Aventus 500 ml splashre keresek jelentkezőket.
-
törölt tag
Bvlgari Aqva Pour Homme, Cartier Roadster Sport, Clinique Happy, Mugler Cologne, Dynamic Style.
[ Szerkesztve ]
-
overclockerr
tag
-
Arcképgyáros
válasz Peterzon94 #12335 üzenetére
Szép ára van.
-
Jhonny06
veterán
-
Mukucs
senior tag
válasz Peterzon94 #12479 üzenetére
Valaki harmadiknak?
-
Mukucs
senior tag
válasz Peterzon94 #12747 üzenetére
Van benne egy enyhe cseresznyeillat, ami miatt a Herod jobban tetszik.
-
Mukucs
senior tag
válasz Peterzon94 #12752 üzenetére
Viktor&Rolf Extreme -t nem ismered?
-
Mukucs
senior tag
válasz Peterzon94 #12975 üzenetére
Mert még nem szagoltad a Luna Rossa Carbont? Vagy miért cselekedsz ily meggondolatlanul?
-
Azie
őstag
válasz Peterzon94 #12977 üzenetére
meg a gyerekeik gyerekeinek. meg a gyerekeik gyerekeinek a gyerekeinek...
"Believe in the ideal, not the idol." - Serra
-
slick-adam
aktív tag
válasz Peterzon94 #13140 üzenetére
es jo esellyel 4711 van benne
-
törölt tag
válasz Peterzon94 #13893 üzenetére
-
F34R
nagyúr
válasz Peterzon94 #14105 üzenetére
Adom....
-
mufi
senior tag
válasz Peterzon94 #14152 üzenetére
Tegnap nem volt.....
-
mufi
senior tag
válasz Peterzon94 #14154 üzenetére
Nyilvan jobb mint a 100 ml kiszereles arat kicsengetni. En legalabbis azt tuti nem fogom.
-
törölt tag
válasz Peterzon94 #14170 üzenetére
Az mondjuk nem.
[Ez] viszont eddig a legjobb. Ha lenne benne egy kis édes gyümölcs akkor jobb lenne mint az eredeti. -
kk831228
addikt
válasz Peterzon94 #14263 üzenetére
Ezeknél van sajnos... 😂😂😂
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
kk831228
addikt
válasz Peterzon94 #14336 üzenetére
Várható volt ha az oajan is...Journey helyett inkább a Layton...
[ Szerkesztve ]
-
mufi
senior tag
válasz Peterzon94 #14336 üzenetére
Akaster volt neroliban q olcson...
Mas: az egyik spanom meglepett szulinapomra. Vett nekem egy uveg Orto Parisi Terroni parfumot. Tette ezt az utan hogy megmutattam neki a kollekciomat. Az elso csaj aki eltalata az izlesem. Az illat black afgano es interlude kozott van, ego szen izzo lava...egy fujas reggel meg most is brutal eros, a csomagolas a prezentacio az uveg kupak minosege a beszaras kategoria...ajanlom mindenki figyelmebe.Creed Aventus 500 ml splashre keresek jelentkezőket.
-
Arcképgyáros
válasz Peterzon94 #14362 üzenetére
+1
-
slick-adam
aktív tag
válasz Peterzon94 #14362 üzenetére
de nem nezni kellene basszus, hanem venni egy nagy levegöt es oda irni az uj dolgokat. ha mindenki azt nezi, hogy ir-e valaki mas, akkor vegül senki nem ir (duh...) es marad minden a regiben (es marad is valszeg, mert ha eddig nem mentek at az emberek, mar nem is fognak). szal nem ertem, mire fel volt a nagy lazadas, ha ennyire lustak vagytok mas helyre kattintani.
vagy "mert ide hamarabb jön valasz", ha kerdezni akarsz valamit. ugyanaz, mint az elsö pelda. valakinek el kell kezdeni a migralast. irhatnek en oda minden nap valami ösztönzöt, csomo parfüm elmenyem volt az uccso par napban, de az egy forum, nem a szemelyes blogom. nem jöhet minden hsz tölem. a közössegnek keszült.
es tenyleg nem a belefeccolt idöröl es kis penzmagrol van szo, nem azert vagyok csalodott. hanem mert ennyire lekakkinto a banda, semmi lelkesedes, csorda-szellem.
az volt a tervem, hogy miutan összegyült annyi minimalis hsz a forumban, hogy mar nem tünik halott, brennyu helynek, elkezdem esetleg linkelgetni facebook csoportoknak, hatha kedvet kapnak hozza masok is. de jelen allapotban nem lehet mutogatni, mert ha meg ti is arra vartok, hogy legyen valami aktivitas a levegöbül E, akkor idegenek meginkabb varnanak.na es most jol kigepeltem a frusztraciom. hagyom meg futni egy darabig, aztan szerintem zarhato a hely.
[ Szerkesztve ]
-
mufi
senior tag
-
Mercutio_
félisten
válasz Peterzon94 #14461 üzenetére
Vagy ott van a KV-topic
-
MODERÁTOR
Semmi szukseg ra, hogy sokszor bizonytalan szarmazasu parfumokkel sefteljenek a userek.
Igen, van nehany topik ami kivetelt kepez.Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
Ezt légy szíves linkeld be nekem, mert ott nem lehet üzletelni.
~ A városi lokális topikok + a kv a kivétel csak.[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
válasz Peterzon94 #14583 üzenetére
Mot nézem, hogy néhány éve kijöttek egy 20k fölötti unisex vonallal is
-
pohár
félisten
válasz Peterzon94 #14629 üzenetére
ú de jó volna, ha nem 25€ volt a postaköltség is, egy mintapakkot rendeltem volna
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Petyke77
tag
válasz Peterzon94 #14693 üzenetére
10 USD körül a mintákra
-
Jhonny06
veterán
válasz Peterzon94 #14926 üzenetére
Azért ez nagyon durva, konkrétan még 24 órája se indult el. Az árhoz képest mondjuk nagyon olcsó kinézete van az üvegnek meg a doboznak.
-
mufi
senior tag
válasz Peterzon94 #14926 üzenetére
Geci, ki ez a sok, pattanasos, hormonzavaros barom aki latatlanba ad ennyit egy parfumert?? Tenyleg azt hiszik egy illattol a nok majd kapnak utanuk...?
Pfu, elkurvult a vilag...
Mondjuk, nem kellett ehhez nagy matek, van 100k kovetod, ha azok csak 10 eurot is adnak a mintaert...voila, megvan minden...
Mondjuk az utolso par videoja az higfos szar volt, semmj ujat nem mutatott...Creed Aventus 500 ml splashre keresek jelentkezőket.
-
mufi
senior tag
válasz Peterzon94 #14930 üzenetére
Minden creed, amiota bejott ez a 100 ml fazzz-sag, egytol egyik mas...van egy 120 ml-es royal oudom, most kaptam egy 50 ml-t es a ketto illat eg es fold...a regi nem tartos viszont az illat az nagton jo, az uj ez relative tartos de en itt csak borsot erzek....
-
mufi
senior tag
válasz Peterzon94 #14932 üzenetére
Azt javaslom, h vegyel mintat ha tudsz vagy bolt...azt ha tetszik akkor csengetni kell. Vagy ha nem jon be akk eladod...
-
tibbike01
őstag
-
tibbike01
őstag
válasz Peterzon94 #15366 üzenetére
Jól gondolom, hogy az új üveg van a fragnaticán? Melyek azok a sokkal jobb, hordhatóbb illatok?
Nagyon bejön ez a balzsamos-szappanos alap. Eszembe jutott TF Oud wood-ra hasonlít valamelyest.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest