Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Parfüm topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyi.il
aktív tag
Sziasztok! csatlakoznék én is a táborhoz, szerintem kihagyhatatlan kelléke egy /igényes/ ember életéből ez az illatszer, íme az én kedvenceim:
a police és a diesel ajándékok voltak, police-t annyira nem szeretem mint a többit, de a masculine diesel szerintem igen jól sikerült illat, a többiről meg nem beszélve, ezeket váltogatom utóbbi időbe, 2 CH, HugoBoss RED és Bvlgari aqua marine
-
Sanyi.il
aktív tag
Vannak tapasztalatok hugo boss bottled unlimited és sport és night-al? A sima az nagyon jó, ezt a hármat majd jövőhéten megszagolom de gondoltam előtte megkérdezem itt.
-
Sanyi.il
aktív tag
jót néztél ki igen, van egy ára...
lényegében nem illik, szerintem, de ha becsomagolod személyre szabottan, viccesen/romantikusan, akkor senki se fogja tudni, hogy teszter
egyébként meg senkit se érdekel, hogy teszter vagy nem, esetleg az elkényesztetett tiniket
[ Szerkesztve ]
-
Sanyi.il
aktív tag
az iparfüméria mi alapján árazza a termékeit? rendelni akartam hugoboss bottled-et, teszter 200ml, az egy dolog, hogy nincs is készleten, de a 100ml-es kerül 9000 ft-ba, és találtam egy 5 hónapos képernyőmentést a telómon, ahol a 200ml kerül 7500ft-ba, így meg főleg nem akaródzik kifizetni 9k-t a 100ml teszterért...
-
Sanyi.il
aktív tag
a sima paco rabanne XS, és az XS black között mi a különbség? a black-et szagoltam tegnap, nagyon tetszik, viszont árban a sima XS jobban tetszik. de azt nem szagoltam még meg
-
Sanyi.il
aktív tag
válasz Maksifül #3110 üzenetére
Akkor a Black XS 'Exces-t meg sem merem szagolni az a sima xs black-nél is drágább alapból úgy indultam el szaglászni, hogy a Hugo Boss Bottled helyett találjak valamit, mert azt szemeltem ki, erre megtaláltam a Black XS-t, amit nem tudok elfelejteni
Jelenleg Hugo Boss Red van, 75ml maradt benne kb, de már unom.
-
Sanyi.il
aktív tag
válasz rayoliviero #3119 üzenetére
iparfüméria pl nekem eddig mindig bevált, tegnap rendeltem elitparfümről, velük még nem volt tapasztalatom, majd most kiderül.
-
Sanyi.il
aktív tag
válasz rayoliviero #3122 üzenetére
Most nemtudom megnézni, mobilnetem lelett korlátozva, de sejtem mik vannak ott. Gondolj bele, hogy aki eredetit kap tőlük, és elégedett velük, az legtöbb esetben nem ír jó értékelést, hanem örül magának iparfüméria tényleg megbízható.
Hasonló kérdés: Elitparfüm tapasztalatok? Rákeresve itt csak pár negatív eset van, meg pár pozitív. Tegnap rendeltem tőlük, valami életjelet adhatnának
[ Szerkesztve ]
-
Sanyi.il
aktív tag
válasz rayoliviero #3124 üzenetére
Akkor mi meg sem tudunk győzni, hogy az iparfüméria eredetit ad nekem eddig kb 12 parfümöm onnan van, mind eredeti
És egyébként korrektek, mert még úgy is elálhatsz a vásárlástól, ha már kifujtál belőlle pár ml-t.
-
Sanyi.il
aktív tag
megérkezett a Paco Rabanne XS Black az elitparfümtől, dpd futárral, és üzenem a kételkedőknek, hogy eredeti
-
Sanyi.il
aktív tag
válasz rayoliviero #3376 üzenetére
igen
-
Sanyi.il
aktív tag
valakinek van tapasztalata a Calvin Klein One Red-el (ffi változata)? most akciós az emag-nál.
-
Sanyi.il
aktív tag
válasz rayoliviero #3448 üzenetére
Dm-nek van aluminium mentes dezodora, teljesen jó, 600 ft kb. Ilyen víz permetes
[ Szerkesztve ]
-
Sanyi.il
aktív tag
válasz rayoliviero #3452 üzenetére
-
Sanyi.il
aktív tag
válasz rayoliviero #3535 üzenetére
Én is szeretem nagyon, friss aqua-s illat
-
Sanyi.il
aktív tag
Szagoltátok már a Jean-Paul Gaultier - le male és a terrible male-t? Amilyen szép szavakat olvastam róla fragrantica-n, olyan rossz volt, felforgatta a gyomrom...
-
Sanyi.il
aktív tag
válasz tibbike01 #3856 üzenetére
akkor megnyugodtam, azt hittem nekem van ízlésficamom
pénteken megyek szaglászni a müllerbe, keresem az utódot, jelenleg ezeket használom: Paco Rabanne XS, Hugo Boss Red, CK Red.valakinek valami tipp édes illatra? Carolina Hererra CH Men-t akarom megszagolni, elég sok dicséretet kap neten.
[ Szerkesztve ]
-
Sanyi.il
aktív tag
Ízlések és pofonok nem mondtam, hogy gázolaj, csak hogy felforgatta a gyomrom van aki az édeskés illatokat nem bírja, amiket én kimondottan szeretek
Más:
Nektek volt hogy rátok szóltak szaglászás közben? Mindig tartok az ilyen alkalmaktól, douglesbe kimondottan zaklatnak ha bemegyek szaglászni, szerintem elég sok vevőt elveszítenek ezzel... mondjuk én így is úgy is neten rendelem meg.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest