Hirdetés
- Egy fél GPU passthrough KVM-en
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- New Game Blitz - 2024
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Astra kalandok @Első rész
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Parfüm topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
pohár
félisten
válasz medica #17733 üzenetére
tudtommal nem, azt hiszem, itt is vettek már tőlük, nem volt velük baj
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
zoszt
tag
válasz medica #17761 üzenetére
http://checkcosmetic.net/ szerint 18 of March, 2019.
"Egyszerű életet élek: ami üres, megtöltöm, ami tele van, kiürítem."
-
niof
addikt
válasz medica #18004 üzenetére
Ezt meglesem valahol, köszi. Mostanában nem követtem a Bvlgari-t, kíváncsi vagyok, ez lesz e olyan jó, mint az eredeti Aqua!
(#18005) joeypapa
Ahogy látom, nem csak sűrűségben tér el a "sima" Aventus-tól. Ebből lehet keresek dekant-ot!Köszi mindkettőtöknek!
Más valaki? Esetleg még újdonságok ezeken kívül?
Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
pohár
félisten
válasz medica #18115 üzenetére
akinél ott a Verified felirat, azok talán a legmegbízhatóbbak (ez pénzbe kerül, ha jól emlékszem, bár ezt megteheti mindenki, mert csak a címük lesz ellenőrzött, ha jól tévedek)
nagyon nem futottam még itt csalókba, én tőle vettem az eddig egyetlen csomagomat, 7.5€ volt egy nagyobb boríték postaköltsége Németországból (tracked mail), nagy választéka, és piacképes árai vannak
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
tibbike01
őstag
válasz medica #18437 üzenetére
Én a helyetekben kipróbálnám a Dunhill Icon-t. Szerintem sokkal jobb neroli-s illat. Plusz ahogy látom a Bvlgari csak egy helyen 15ezer (még egy darabig), amúgy 25-30ezer. Annyit biztosan nem ér.
Annyiért már van montale, mancera, armaf, al haramain, guerlain vagy sok sok decant.[ Szerkesztve ]
-
mufi
senior tag
válasz medica #18744 üzenetére
Az kibír 8 órát? Ha skin scent kell, akkor tuti, de rajtad kívül senki nem érzi, mondom ezt úgy, hogy rajtam kívül két kollégával is próbáltuk, napokig...finom illat, nem is értem az öreg miért csinálta ennyire gyengére őket...
Erre nézz rá esetleg, nekem volt, nagyon nagyon kellemes illat, 5-6 órát simán kibír, meg-megcsapja az orrot, nem tolakodó illat.
Creed Aventus 500 ml splashre keresek jelentkezőket.
-
iatti
aktív tag
válasz medica #19710 üzenetére
az örök elégedetlenség nálam is megvan. pénteken vettem 10ml guilty absolute-t. az illat nem rossz, végre nem egy átlagos vattacukor, kétszer próbáltam 2-3 fújással,és a tartósságtól nem estem hanyatt. igaz akitől vettem,ő is mondta. hozott mutatóba hasonlót /a nevét nem jegyeztem meg/ami kétszer drágább volt,erre is mondta,hogy a tartósság kb egyforma tátott szájjal olvasom itt a lemoshatatlan cuccokat,de még egyetlenbe nem botlottam bele. lehet meg kellene venni a mona di orio oudh osmantusát 75ml 100pénzért?
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
- Formula-1
- Milyen egeret válasszak?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- iOS alkalmazások
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Arrow Lake az asztalon: Core Ultra 9 285K
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Építő/felújító topik
- eFootball
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- További aktív témák...
- HONEYWELL HR92EE rádió frekvenciás radiátor termosztát 3db
- Yose Power 350w (hátsó kerék) Feat Imotor2 240w (Első kerék) 26" + 36v24ah , 36v10ah
- Eladó Duootts rollerem 6000W 720 km!
- Opel Insignia Full extra! Ezt érdemes megnézni és elolvasni a hirdetést !
- Lorelli gyermekülés 9-36kg (Cute Teddy - blue) eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest