- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlackmMmDog
aktív tag
Nem
,de jutott eszembe erről egy vicc
Utazik egy nő és egy férfi a vonaton, és egymással szemben ülnek csendben egy kupéban.
Egyszer a nő pillantást tesz a férfi himvesszőjére mely nagyon kidudorodik a nadrágban és megszólal.
- Uram! Tudta hogy az indiánoknak van a leghosszabb, és a cigányoknak a legvastagabb farkuk?
Drága hölgyem had mutatkozzam be, Lakatos Vinetu vagyok! -
zsola32
őstag
köszi a gyors választ
a passion-hoz fém a pótdob, ha jól néztem.
vettem egy pergető pálcát, 2m/3-10g paraméterekkel, erre tervezem a passion 730-at.a Supernova 3.6m light-ra kellene valami rendesebb tekerő, a Longbow bazi nehéz rajta. (meg ez van itthon
)
a helyi h.boltban tekergettem, nézegettem egy Blue arc-ot, elég fincsi kis szerkezetnek tűnik, és a tag is javasolta. akkor itt az airtec felejtős. ( a boltos samesza, most vett egyet, aztán dícsérgette, hogy milyen faja, meg valami versenyhorgásszal példálózott, neki ebből van egy csomó...akkor csak üzleti fogás volt, kis hamis...) -
hermanyi
addikt
Akartunk menni közös nagy PH pecára is de valaki elfelejtett infot adni .
Meg helyet foglalni ,hogy egymás mellé tudjunk ülni . Amiben viszont nem te voltál a ludas hanem a topik fő nagy guru mesterhorgász Steady ,hogy ép ő szerette volna a legjobban azt visszanyögte az időpontot ,hogy még se jó neki .
Pedig a 200 Amperes aksit már be is készítettem ,hogy kivesszük a tóból a púpot -
golyós
addikt
Én ezt használom : photo resizer
-
Steady74
Topikgazda
Ne is mondd... oda el szeretnék jutni egyszer. Pont holnapra beszéltük meg Zsola komámmal, hogy megfogjuk a karácsonyi halászlébe valót. 3 hete megbeszéltük kb, erre az ő kislánya lebetegszik, nekem meg felvételi előkészítőbe kell beiratnom a nagyobb lányom... mikor van pont?? Pedig még el kellene menni párszor menni az idén.
-
sityupityu
veterán
Nem, azért folyóvízre valóban más botok kellenek mint egy tóra, de túlzásokba sem kell azért esni.
Folyón, hogy a sodrás ne hajlítsa be a botot, és hogy jól lehessen érezni minden tekerésnél amikor a fenéken visszaér/koppan a csali gumizás közben (ez nagyon fontos) egy gerinces bot kell, de nem harcsára való. -
Interceptor
addikt
Egy 8-as vagy 10-es powerpro se lenne jó? Azt néztem ki következő zsinóromnak. Szerintem a Nagy Dunára is felesleges 10-esnél vastagabb fonott pergetni, egyáltalán mi indokolná? Valami kraken esetleg
Köves, kagylós terepre meg értelmesebb felrakni a vékony fonott végére valami vastagabb fluorocarbon előkét. Persze lehet tévedek.
-
csƵ
addikt
Semmi extra. A BM Commercialt használtam 9'-ben. 0.18 főzsinór, 0.16 mono 12 cm előke, 12-es horog, pici Guru method kosár, csali meg végig 1 szem ananászos HD gumikuki volt. Előetetés nem volt, AuqaGarantot töltöttem a kosárba, és néha 1-1 pici gombóccal megdobtam a meghorgászott helyet.
-
vendingo
veterán
Nálunk 5 vízre nem hoznak összesen ennyit egész évben.
3-4 nap tilalom itt is megvan, de ami a tilalom után volt, az egy kabaré.
Már jönnek a sztorik, videók, hogy miket műveltek. A nyuggerek reggel, meg délután is kimennek pecázni, és mindig hazaviszik a megengedett napi 2db nemes halat, csak éppen 2x
Készült videó, hogy a húshorgász kicserélte a szákban lévő halat egy másikra, és amikor felszólították, hogy ne tegye, az volt a válasza, hogy "ugyan akkorára" cserélte.Mai eredmény 1 héttel a tilalom után: 3 kis keszeg. A többiek csak 1-1db keszeget fogtak.
Akasztottam egy szebb csukát 15 grammos preston kosárra jött, de sajna a stég előtt kiakadt a 14-es horog -
Interceptor
addikt
Ez érdekes, nekem a 30-80g-ossal semmi bajom nincs merev gerinces, nagyon érzékeny és könnyű. Ennyire elcseszték volna a 30-ast? Mi baja?
(#36089) A Zéé: Előbb vagy utóbb, de szereznem kell majd nekem is egy ul-t az apróbb csalikhoz, bár annyira nem vonzódom hozzá. Viszont van hely és idő mikor az apróbb vackokat eszik a halak.
-
gban
veterán
Biztos igazad van, úgy értettem hogy nekem elég fix - írtam, kézbe véve sem tudnám eldönteni hogy melyik a jó nekem, így csak a számokra tudok hagyatkozni
Lehet hogy észrevenném a különbséget, de dobálás nélkül nem tudnám azt hova tenni.mod: megnéztem, az egyik 40k, a másik 13, az én 240-es 10-30-asom amit nagyon szeretek és nem nagyon cserélném le az meg 5k
mod mod: minden hétvégén igyekszem pergetni, szeretek is, de csak egy éve és buzi se vagyok
De nem is fogok annyit és olyat mint te sajnos. -
zsola32
őstag
nekünk egy süllő jött össze tegnap, kb. este kilenc körül jött, utána semmi, éjfélkor indultunk haza.
(pedig 3 bottal nyomtuk)
már ott kezdődtek a problémák, hogy nem nagyon tudtunk csalihalat fogni, így maradt a fagyasztott, ami azért nem az igazi. aztán otthon maradt a szákfej, szerencsére kaptumk egyet kölcsön.
a feedersek panaszkodtak, hogy nem volt kapásuk. ez a hét nagyon furcsa volt valamiért, gondolom az időjárás rendesen közrejátszott a dolgokban, meg sok volt a "túrista" akik nem nagyon tisztelik a horgászokat.
a szeptember már gondolom nyugisabb lesz -
-
tepenzed
őstag
sajnos én is nagyot csalódtam benne, már a filmjei sem az igaziak, a mostaniak már tényleg csak marketinggel vannak teli. Értem én, hogy ebből kell megélnie, mindössze számomra nehéz elfogadni, hogy nincs egy normális horgászfilm sem és minden szart el akarnak adni nekünk.
A popup csalik meg semmiben nem különböznek a piacon jelenleg kaphatóaktól
-
Steady74
Topikgazda
Hasonló érzéseim vannak... főleg, hogy olvasom a PPFA (Peszeki Péter Feeder Angler) írásait. Sokszor azt érzem, hogy kell valamit írni, hogy legyen miről beszélni. Amellett tele van helyesírási hibával, úgy fogalmaz mint egy 4. osztályos tanuló. Amúgy nem értem miért kell egy embernek 2 fb profil.. másik a wolf grey-grey wolf...teljes tudathasadás
-
LazacX
tag
Egy picit bővebben, ha lehetne?
Akciója, orsótartó, gyűrűzés. Milyen csalikkal használod? Jól rémlik, hogy ebből van egy részes is? A csz által ajánlott TD botból csak 2 részest láttam. A boltban belefutottam egy zodiasba, szimpatikus a bot, de attól csak egy picit kellene erősebb (az 2 m-es, 4-12 g-os, az akcióját nem tudom. A legszívesebben bolti készletről választanék, sajnos erre kicsi az esély.
-
-
hermanyi
addikt
Én egy kicsit végeztem előbb az épülettel.
Oxox: mindegy milyen az ajtod, hogy 1 vagy több szárnyú, vagy, hogy borovi vagy MDF vagy mahagóni. A szerelés ennyi.
Bútort alapból nem vállalok mert nem vagyok doboz gyártó. Egy időben viszont maszekba fényeztem a frontokat, de hál istennek megszabadultam tőle.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- BestBuy topik
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- Ingatlanos topic!
- Linux kezdőknek
- For Honor
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- További aktív témák...
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Fotó állvány eladó
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia