- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Celeron aranykor
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli bácsi
őstag
Csak mert megszoktátok. Carp Zoom akció.
Vótam horgászni. Reggel. Rábcában alig van víz, viszont elég gyorsan engedik, jön a hordalék is. Senki nem vót, pár évvel ezelőtt így ünnepnapon végigülték a partot. Sejtettem mi lesz, semmi. Kezdem bánni hogy nem vettem tavi jegyet. Rábcai pecás FB. csoportban látom hogy fogják a pontyokat, lejjebb, Győr fele, ahol már összefolyt a Csatornával. Teszik fel a képeket, betegek, tiszta fekély az összes, nem igazán kívántam meg az ottani pecát, pedig oda is jó a jegyem, meg messze sincs (30-35 km). Ne tudjátok meg reggel mekkora Hanyi szúnyogokkal találkoztam..... Kezdődik...
Délután lemotoroztam a Rába fele, megnézni mi a helyzet, nem sok jó, a gát fölött senki nem volt, a gát alatt állt pár autó, a kőzárás alatt. Meg sem álltam, elindultam Sárvár fele, majd Kám. Ott a Jeli Varázskert, most igy híjják, eddig arborétum volt. Megnéztem, most pár napra emberiszonyom támadt. Rohadt sokan voltak. Amúgy érdemes megnézni. Hétköznap, ha lehet.
Képek: Akció, Varázskerti kép, Kínai Rettenet a Varázskert oldalánál.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Nitro Concepts E250 (Gamer szék)
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest