- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Narxis: Problémák, problémák, problémák
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
-
LOGOUT
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ibituba
aktív tag
válasz
Zoli bácsi #95664 üzenetére
Hoppá lángos nyitva van? Netről eltűnt, Google szerint ideiglenesen zárva..
-
galervin93
addikt
válasz
Zoli bácsi #95664 üzenetére
Imádom ezeket a beszámolókat.Májusegggy, szeretet ünnepe, miegymás, nyilván irány a vízpart... Dögmeleg, így csak 3 óra után, de mire minden kirámoktam, majdnem volt négy is. Vittem magammal három spiccbotort, 5-6-7 méter, ebből kettőt terveztem használni. Végül 5-6 lett.
Előbbivel kezdtem, kimértem a vizet, szokásos, bő 2.5 méter, ismerem már... Laza, "porladós" kajával pár fél kezes alap, 4 gombóc keményre gyúrva fenékre, kettő lazán felszínen toccsanós. Horogra két szem csonti, érintőn kezdve első dobás törpe. Ebbű baj lesz more.
Feljöttem 30 centit, feltolós maszatolás. Feljöttem még 30 centit, kis ceruza úszó fel kint, azon agyal, hogy balra vagy jobbra dőljön... Huss, bevágás, keszeg. Megérkeztünk.
Innentől kezdve vízközt keszeg hadak. Folyamatosan dobtam a félkezes gombócokat, benne sok csontival, nagyon szépen húzta fel a keszeget, miközben a törpe sem nézett fel (nem fogtam vízközt egyet sem), úgy néz ki a fenékre jutott elég neki lehullóban. Egyszer csak szünet, már vagy a negyedik üres dobás, aztán komótosan merül a kis úszó, Ervinke huss bevág, benne marad a kis pálca... 2 perc alatt parton volt a kis bajszos.
Felnézett a sok kajára, jól bizonyítva, hogy működött az elképzelés, laza kajával, dús tartalommal vízközt tartani a halat. A sok-sok-sokadik keszeg után aztán meguntam, itt az ideje a hosszabb botnak. Abszolút nem ide való szerkót találtam hozzá (nem volt más, 2 felszerelt létráa dobtam be a ládába), duci úszó, ólmozás sem a legjobb... De ez a bot legalább elbírja a nagy horgot, így kettőt is "nyertem" - növelhettem a horog méretét, ami így jobban is akadt*, illetve bátrabban reptethettem a keszegeket.
(*ehhez érdemes egy kis magyarázatot tenni: vízközti pecánál kevésbé számít a horog mérete. Mivel a hal egy mozgásban (süllyedésben) lévő, vagy éppen beállt csalit fog látni, gyorsan és vehemensen próbálja majd elkapni. Itt nincs lacafaca, nincs rágcsálás, vagy húzza, vagy tolja [az úszót
], de biztos hogy "megy vele" - ergo nincs indok a "feleslegesen kicsi" horogra, ami sokszor rontott kapáshoz vezet. Nagyon "csúnya volt", de felmentem egészen 12-es horogig 2 szem csonti mellett. Az 1 is elég lett volna, ha nem csípik el olyan gyakran a snecik, a 2 szemet gyorsabban le tudtam tenni közöttük, a keszegnek meg mindegy volt.) Szóval nagy horog, kis csali, vízközt, aprítottam a keszegeket. Nagyon gyorsan elfogyott a 4-5 liter kaja, így nem volt más lehetőség, horog csere (kicsit öblösebb forma), és kukorica csali a fenéken. Nehéz szülés volt
, de végül elcsíptem ott is egy potykát. Spiccbottal nagyobbacska halat fárasztani nagy élmény, nyilván a rakó hasonlít hozzá leginkább, de ott a gumi ad egy kis szabadságot, amit a spiccbotnál máshogy kell megoldani. Szóval isteni jó volt, nem volt nagy a potyka, kiló húsz talán, de az élmény annál nagyobb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Óvodások homokozója
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen széket vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
- Tchibo Esperto Caffe szemes kv föző hibátlan működéssel
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Goodyear EfficientGrip Performance 2 205/50 R17 93W méretű nyári gumi
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Álomsebesség elérhető áron - Fedezd fel a jövőt!
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest