Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Egy korszak vége
- Asszociációs játék. :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- DPD tapasztalatok
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- exLátóasszonyok & Táltosok topikja
-
LOGOUT.hu
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nickwaren
tag
válasz zenwalk #9148 üzenetére
Az alapvető különbség, hogy a hátsó fékesen csak a fárasztásnál használt fékerőt szabályzod, míg a nyeletőfékesnél ez elől van, hátul a nyeletőfék erejét tudod állítani. Szóval nyeletőnél két féked van.
Bevállalom, lelövöm én a poént, mert én se rég használom és szívtam már meg vele. XD Szóval teljesen kilazított nyeletőt bekapcsolja az ember, majd nyugodtan hátradől és vár... aztán jön egy hirtelen rántás és recseg a fék, te meg örülsz, mint állat és az eddig megszokott mozdulattal bevágsz neki ahogy illik..... Na itt jön egy jó 10 perces szitkozódás, türelmesebbeknél még plusz 10 perc bogozás, amit a hirtelen leszaladó damil okozott, ugyanis bekapcsolt nyeletőnél szinte szabadonfutó az orsó. Ezért kell vagy visszakapcsolni kapásnál, ha mellette vagy akkor bevágás előtt egy negyed fordulatnyit tekerni a hajtókaron, hogy visszaváltson a nyelető módból, esetleg még kézzel is rá lehet fogni a dobra és úgy bevágni.
Nagy élmény a nyelető működése, hétvégén 2-szer is volt szerencsém látni pörögni illetve a botod épségét is megmentheti, mivel így nem tudja elvinni egy vehemensen kapó halacska (ez lehet akár egy kilós ponty is). A múltkor nekem is csak a nád fogta meg botom.Steady74 grat!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Netfone
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kuponkunyeráló
- Autós topik
- Mobil flották
- LG LCD és LED TV-k
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest