- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
galervin93
addikt
válasz
Ibituba #84829 üzenetére
Jól hangzik! Hol kergeted őket?
Én mangós-maracujás búzasört kortyolgatok, miközben a tegnapi dunai bolognaizáson merengek...Baller komával már jót küzdöttem.
Nem vetette meg a csontit.
Két vödör, pár marék apróság, egy bot, oszt hajrá. Nem kell ezt túlcifrázni. Az élmény pedig zseniális.---
aladarazurbe
Ez még így olvasva is nagyon jó élmény volt.
Karikát én is annyit fogtam, mint tavaly egész évben nem. Nem tudo mhonnan jöttek, gyönyörű szép példányok, szinte körzővel rajzolva, olyan kerekded formájúak. Jól védekező, szívós halacska, szeretek rájuk pecázni, a Dunán, sodrásban meg kifejezetten élmény fárasztani őket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged