- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
-
LOGOUT
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
koko52 #67749 üzenetére
Ilyenkor jó ha bagózik az ember. Ezért persze ne szokj rá , de kiváló szúnyogriasztó. Ha csak olyan átlagos a helyzet nem használok riasztót csak cigarettát.
Igaz sokszor párás vízparton a levegő és az leviszi a szúnyogokat az esti 1-2 órás roham után . Nekem legkomolyabb szúnyogos élményeim a Dunán voltak ott is az ártéri erdőn átkelés során. Volt olyan meg voltam pakolva mindkét kezem tele cuccokkal és le kellett dobálnom mindent annyi szúnyog volt rajtam nem bírtam már.
Nekem ami legjobban bevált lehet vannak már jobb cuccok szukunak a kenőcse nem a spray. Kullancsra is szúnyogra is. Csak azzal bekenni az arcod mikor így nyáron megizzadsz ha érzékeny a bőröd nem a legideálisabb de használható azért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vezetékes FEJhallgatók
- Gyúrósok ide!
- Xbox Series X|S
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OTP Bank topic
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest