Hirdetés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!
- Bambanő háza tája
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke farmerzsebe
-
LOGOUT.hu
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
Urak ismét visszatérnék a horgászengedély, területi jegy, plasztikkártya, horgászvizsga témakörökre!
Én ugyan egyenesben vagyok,hiszen van régi kiskönyvem, azaz engedélyem, igényeltem plasztik kártyát, és felhivtam az üzletet ahol mindig vásárlom a dunai területi engedélyt, aho azt mondták még nyomtatás alatt van a területi hónap végén térjünk vissza erre, de valszeg csak plasztik kártyával adják ki, hiába mondtam, hogy de neten meg tudom mutatni a kártyám virtulás mását!
De nem ez a lényeg, bár a kérdés ezzel kapcsolatos...
Kétszer kérdeztem rá telefonon a hölgyre....
"-akkor nem kell semmi, majd a területihez, csAk a plasztik kártya?
-Igen!"Jó,,,
meséltem egy barátomnak, hogy adókártyával ki lehet váltani az engedélyt, mondta csináljuk meg neki is, mivel Duna parti "gyerek" , ha néha lemenne pergetni, azt legálisan tegye....
Nem akarom átverni.....de kétségek között vagyok....én végig csináltam a regisztrációt, valóban semmi nem kellet csak az adókártya...
Viszont most hogy böngészek a neten, ezt olvasom...:
01:
Tájékoztatjuk arról is,hogy a turista állami horgászjegy váltását megelőzően az alapvető szabály- és fajismeretről számot kell adnia. Ez a vizsga nem egyenértékű az állami horgászjegy váltásához szükséges állami horgászvizsgával.Most mi a ferde f@sz van ezzel a horgász vizsga dologgal?
Kell vizsgázni egy "új" belépőnek, vagy nem kell?
Ha kell, miért nem basztatott miatta a plasztik kártya?
Ha nem kell, miért irnak ekkora portálokon f@szságokat?Más:
Kipróbáltam a dunán a Kasking multi pergető szettet....
Azon kívűl, hogy minusz egy twister a két óra parton töltött időnek a végeredménye...azt kell mondjam...nem is annyira ilyesztő ez a multi pergető dolog....megfelelő súllyal gyakorolva bele lehet jönni....
Már csak olyan helyet kellene keresni, ahol halat is tudok fogni.....(amit vissza is engedek persze)
Azt még el kell mondjam, anélkül hogy direkt reklámoznék....
Dunakeszin az egyik nagy horgász üzletben belefutottam egy eladóba,,aki előtt le a kalappal...
Én nagyon rég éreztem magam ennyire kiszolgálva üzletben...
Elmondtam hogy hülye vagyok a dologhoz, twisterben kérném a segítségét....mekkora horog súly, hogyan mi módon....Bazzz a végletekig türelmesen magyarázott mutogatott, kibontott, és tanított....
Hát respect minden ilyen türelmes eladónak,,,mega jól esett....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest