- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Klaus Duran: Páramentesítők minősége
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BogyóBP
addikt
válasz
Zoli bácsi #45450 üzenetére
Nemtudom nekem is a tubertini gorilla volt eddig a legmegbizhatobb, de most ez a gamakatsu G-line nagyon ott van. 24 es méretben alig érezni vastagabbnak mint egy felületkezelt 22 est és még jó is mert kellően lágy és nagyon kicsit nyúlik. 2200 valahány métert vettem 3500ft körül szerintem nagyon megéri. Mondjuk egyedül annyi hogy sajnos csak 24 től indul. Van mondjuk 10 ezerért szintén nagy spulnis zsinor ez SHIMANO TECHNIUM de erről még nincs referenciám igaz 3km zsinor van feltekerve 18 asból de nagyon drága
Nekem a 22es körüli lenne jó. Mondjuk a szakitószilárdság nem rossz, lévén hogy a Gamakatsunak van 24 esként 4,2 utóbbi meg 22 esből 5kg. Kérdés hogy ezek az értékek már a csomozott állapotra értendőek vagy még nem, mert úgy tudom néhány cég áttért a csomozott állapotban lévő szakítószilárdság feltüntetésében.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen házat vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Építő/felújító topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- További aktív témák...
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest