Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Emu
őstag
Tegnap kint voltunk gyerekekkel (4 illetve 5 évesek) spiccbotozni. Nem vittem sok cuccot, egy festékes vödörben elfért minden. Biztonság kedvéért odaraktam a match botomat, hátha lesz időm nekem is kicsit horgászni. Nagyon jó nap volt, kislányom azt mondta ez volt élete eddigi legjobb horgásznapja
miután szinte mást nem csináltam, csak a horgaikról akasztottam le a kisebb - nagyobb keszegeket, illetve kárászokat.
Sajnos 3 óra elteltével ráálltak a pontyok a kukoricadara+kenyér kombóra és folyamatosan megtépték a gyerkőcöket. Sajnos (
) elő kellett vennem a match botot és kaptam egy órát páromtól, hogy kiéljem magam.
Sikerült, parttól pár méterre sorban jöttek a kiló környéki pontyok gyerekek legnagyobb örömére, gyors szabadítás után sorban engedték vissza őket. Majd pár perc csend után maszatolós kapásnak bevágva - nem kis szerencsével - fogtam egy 4 körüli csukeszt, rendesen száj szélébe akadva. Gyerekek teljesen oda voltak érte, haza akarták hozni a kerti tóba...de aztán meggyőztem őket, hogy jobban szeret ebben a tóban...meg itt vannak a barátai nem vihetjük el, így pár könnycsepp kiséretében ment vissza. Pont jó volt finálénak, úgyhogy összepakoltam, és mentünk haza.
Mikor autóval döcögtünk kifelé, már a helyünkön ült valaki, és repült a kishal kb. oda ahol akasztottam...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 13 128Gb 100%(1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- ADATA XPG SPECTRIX S40G 4TB M.2 PCIe (AS40G-4TT-C) (ELKELT)
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Acer Aspire 5 A515-57G FHD GAMER notebook - i5 1235U 16GB DDR4 512GB SSD RTX2050 4GB W11
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
miután szinte mást nem csináltam, csak a horgaikról akasztottam le a kisebb - nagyobb keszegeket, illetve kárászokat.
) elő kellett vennem a match botot és kaptam egy órát páromtól, hogy kiéljem magam.
Steady74