Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Emu

    őstag

    Tegnap kint voltunk gyerekekkel (4 illetve 5 évesek) spiccbotozni. Nem vittem sok cuccot, egy festékes vödörben elfért minden. Biztonság kedvéért odaraktam a match botomat, hátha lesz időm nekem is kicsit horgászni. Nagyon jó nap volt, kislányom azt mondta ez volt élete eddigi legjobb horgásznapja :B miután szinte mást nem csináltam, csak a horgaikról akasztottam le a kisebb - nagyobb keszegeket, illetve kárászokat.
    Sajnos 3 óra elteltével ráálltak a pontyok a kukoricadara+kenyér kombóra és folyamatosan megtépték a gyerkőcöket. Sajnos ( ;] ) elő kellett vennem a match botot és kaptam egy órát páromtól, hogy kiéljem magam.
    Sikerült, parttól pár méterre sorban jöttek a kiló környéki pontyok gyerekek legnagyobb örömére, gyors szabadítás után sorban engedték vissza őket. Majd pár perc csend után maszatolós kapásnak bevágva - nem kis szerencsével - fogtam egy 4 körüli csukeszt, rendesen száj szélébe akadva. Gyerekek teljesen oda voltak érte, haza akarták hozni a kerti tóba...de aztán meggyőztem őket, hogy jobban szeret ebben a tóban...meg itt vannak a barátai nem vihetjük el, így pár könnycsepp kiséretében ment vissza. Pont jó volt finálénak, úgyhogy összepakoltam, és mentünk haza.
    Mikor autóval döcögtünk kifelé, már a helyünkön ült valaki, és repült a kishal kb. oda ahol akasztottam...

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés