- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
-
LOGOUT
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peat;)
veterán
Kis élő snecivel, vizigolyós módszerrel, nappal, napsütésben. A golyó egy üres műanyag, átlátszó gömb, amibe tetszőleges mennyiségű vizet lehet rakni (legyen súly bedobni, illetve mennyire látszódjon ki a vízből), ehhez jött olyan 60 cm-es előke, arra egy horog arra meg sneci. Tehát a hal sok mű dolgot nem lát, csak egy haldokló halat. Szerintem ez a fajta próba jó, mert csak bedobod távolabb a többi bottól (ez is fontos, mert félős hal) és el van az ott, féket kiengeded. Magát a kapást én pl nem láttam
Állítólag csontival is lehet fogni, de én sosem fogtam ez előtt még, pedig sokszor csontiztam, meg mást se láttam hogy fogott volna vele. Erről a csontis módszerről van pár oldal a sporthorgász mostani (szeptemberi) számában, de szerintem túlzás, 3 liternyi csontival etetett, egy olyan helyen ahol már máskor is fogott balint keszegezés közben, szóval Balatonon szerintem felejtős, máshol nemtudom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Megjelent a OnePlus 13T
- Kivizsgálja az Arc meghajtó magasabb többletterhelésének az okát az Intel
- PlayStation 4
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Telekom mobilszolgáltatások
- LEGO klub
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 3600MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Újszeru HP 250 G10 - 15.6"FHD - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1év garancia - MAGYAR
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest