Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Egy korszak vége
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Vegyestüzelésű kazán rostély házilag!
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
-
LOGOUT.hu
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MK VII
veterán
A tirolifa arra való, hogy kitartsa a szereléket az iszapból. Mivel levegővel telített ezért függőlegesen áll a meder alján és a damil nem tud az iszapba süllyedni. Finomabb szereléket lehet összeállítani vele mint sima végólmos, nem csúszó szerelékkel.
Ha megengeditek bemutatom nektek Borbáth Balázst [link] [link]. Édesapám régi jó barátja és horgásztársa.. Én is már gyerekkorom óta tanulhattam tőle. Nagy szolgálatot tett a magyarországi horgásztársadalomért. A mai napig gyerekeknek szervez horgásztáborokat és tanítja az ifjúságot. Mellesleg ő találta fel a tirolifát. Ő gyártotta az első példányokat belőle.. Akkor még csak egy sima benzincső felhasználásával, aztán tovább tökéletesítette. Sajnos egyik Hokéves barátja lenyúlta tőle az ötletet és elkezdték sorozatban gyártani. Azóta lehetett Hokév boltokban kapni. Aztán elterjedt ugye mindenhol.
A leglexszikálisabb horgásztudással rendelkező ember akivel valaha találkoztam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Filmvilág
- Apple notebookok
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Asztrofotózás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- Felújított Herman Miller Aeron Classic B méret prémium gurulós irodai szék
- Vadonatúj Quickwheel MAX Urban elektromos roller, 500 watt, 30 km/h, 45km,15Ah akku, számla
- iScooter i10Max Elektromos Roller 750W bontatlan dobozában, számla, gari
- Remek áron vadonatúj brutális elektromos roller Quickwheel EXPLORER - 5600 watt, számla
- Govee TV backlight 3 lite (75-85" TV-hez)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest