- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vendingo
veterán
válasz
joe979 #23252 üzenetére
Legutóbb olyannal találkoztam, hogy a tag alapból szerintem piásan jött ki a tóra, bedobott, nyelető bekapcsol, majd elment kocsival a tó túloldalára inni a büfébe és mondta az ismerősének, hogy csörögjön, ha van kapás.
Az ismerőse kitekerte a botját, mert már vitte a hal egy ideje. A faszi megérkezett a telefonhívásra, aztán a 20-30 centis süllőt már rakta is el, be se írta, semmi. Bedobott megint, aztán ment a büfébe.Más:
Köszönöm mindenkinek az ernyő ajánlásokat. Évek óta szemeztem a nevis sátras ernyővel, de inkább mégse azt veszem.
Tegnap jól is jött volna egy ernyő, mert a kocsiból kellett pecáznom. Úgy leszakadt az ég, hogy nem tudtam összecsomagolni se. Gyors bepattantam a kocsiba, aztán onnan figyeltem a botokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen routert?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Óra topik
- További aktív témák...
- Miele TRIFLEX HX2 CAT&DOG akkus kéziporszívó - ÚJ! Bontatlan - 2 év garancia
- FÉLÁRON! illy Francis X7.1 kapszulás kávéfőző - fehér - ÚJ! Bontatlan - 2 év garancia
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- FÉLÁRON! Dr.coffee H2 Automata kávéfőző - ÚJ! Bontatlan!
- Eladó KTM női kerékpár!
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged