- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Rap, Hip-hop 90'
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lemmy71
Topikgazda
Sima acélnak írtam az olajazást
krómost vagy savállót én biztosan nem olajoznák, arról nem is beszéltem
(amúgy megfigyeltem hogy egy két szekrény szmóker készítő, fullra beolajoz mindent és ráégeti, pedig rozsdamentes anyagot használnak
)
A belsejénél félre értettél, mert a kolléga egy kiégetést tervezett még sütés előtt én arra mondtam hogy utána sterimobbal könnyedén kimoshatja. Az pik pak lekapja a koszt, max fúj rá valami tűzhelytisztítót, de szerintem felesleges úgy is kormos lesz.
Én a grill rácsal nem nagyon kínlódok, van egy sűrű szövésű réz drótkefém azzal meghúzom és utána fújok rá hídegzsíroldót majd leöblítem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jó állapotú Kona Shred / Pike 454 dual-air 110mm-140mm / Shimano Deore felszereltség!
- Tchibo Esperto Caffe szemes kv föző hibátlan működéssel
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Artemisz ART-230L-EL "A" Minősített Laptopszéf
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest