Új hozzászólás Aktív témák

  • jozsi252

    veterán

    válasz Essejó #2417 üzenetére

    Köszönöm a válaszod! Bocsánat hogy csak most fogok válaszolgatni! :R
    Ez a Weber olyan 150 környéke amit kinéztem. Igen tudom hogy hülyebiztos a Masterbuild, nem azt mondom hogy ezért gondolkozok rajta mert mindent megcsinál helyettem, hanem talán így többet tudnék a húsra koncentrálni BBQ közben, főleg az elején a tanulási szakaszban.
    Igen van a Webernek is ilyen tartója amibe belerakod a brikettet és akkor az egyik oldalon fog elhelyezkedni a brikett, másikon pedig a hús.
    Én csak család részére szeretnék sütni, semmilyen más nagyobb összejövetel nincs tervbe véve ami miatt fontos lenne nagy mennyiségű hús sütése. Ezért is gondolkoztam a kisebb méretű Gravity-s Masterbuilden.

    pitiless
    Snake methodot megcsinálod, és akkor középen van a hús így éred el hogy ne legyen direktben a hús alatt a brikett? Mármint ez a megoldás elég ehhez hogy ne legyen a hús alatt a brikett, vagy egy nagyobb húsnál már trükközni kell?

    soldi3r
    Nézegettem a nagyobb grilles oldalakon kívül és jó sok helyen lehet kamado sütőt kapni, ami eltérés van mondjuk egy 200 meg egy 600 ezres között az az hogy kisebb az anyagvastagság?

    ambushka
    Pesten dolgozok a X. kerületben, szóval nem gond ha menni kell bárhova a "környékbe" autóval meg tudom oldani. Néztem hogy nekik Masterbuilt nincsen, de mellette meg van sok minden más. Igen tőle néztem jó pár videót YT-on nagyon profi.
    Tervezek mindenképp elmenni ilyen helyre hogy személyesen is el tudjanak igazítani ebben a dologban, de sok esetben ha valamiről szó van, vagy valamibe bele akarok vágni akkor itt PH-n is rengeteg segítséget fog kapni az ember aminek nagyon örülök.

    need
    500-at semmiképp sem akarok rá kiadni, a GS560 Masterbuilt kicsivel van 300 fölött csak. Néztem a töltényszmókereket is, nagyon szimpatikus az a megoldás is. Mi a tapasztalatod, ha jó a brikett akkor egy töltéssel hány órát tud elmenni mondjuk ebben a 110-120 fok környéki határban ami a BBQ-hoz kell?
    Illetve a töltényszmókernek meg van az az előnye hogy alul ugye parázslik a brikett, fölé pedig egy akkora vizes edényt teszel ami átmérőben kb akkora mint a szmóker, így el tudod érni semmiképp se kapjon közvetlenül nagy hőt a hús mivel a vizes tál visszafolytja?

    :R

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés