Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Egy korszak vége
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig II.
- Digitális Állampolgárság Program
- Karácsonyi pofára esés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz Louro #200631 üzenetére
Ha új akkor talán Decathlon.pl. [link]
Beri... nemtom mi a csapos, de a Koolstop, Swisstop, vagy a Avid Rimwrangler2 pofákról csak jót hallottam. Utóbbit próbáltam is, alu felnin 5/5-re értékelem.
[ Szerkesztve ]
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
arcitec
addikt
válasz Louro #200628 üzenetére
Azért 2-3 óra az már kb jó ám. Persze ha csak tekersz. Bringával, hogy hasson is, min 15-20km kell. Annyi secc-perc belemegy, sokan nem is gondolnák. A lényeg, hogy próbálj minél jobb bringát beszerezni. Ami mostanság talán nem is oly könnyű a hiány okán..
parandroid: +1[ Szerkesztve ]
Kereskedőnek akkor se higgy, ha ló legel a sírján!
-
parandroid
félisten
válasz Louro #200628 üzenetére
Ha nem szánod rá egy közepes minőségű biciklire valót, sok örömed nem lesz ebben a hobbiban. Teljesen más érzés egy rendesen összerakott bringát tekerni, mint egy csattogó, kerregő, beállíthatatlan, kényelmetlen, 17 kilós ócskavasat. Nem félmilliós kategóriában kell gondolkozni, de újan alsó hangon 150 alatt teljesen kizárt valami használható példány. Használtan más kérdés, ott ki lehet fogni igazán jókat is ennyiért, vagy akár kevesebbért is.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
arcitec
addikt
válasz Louro #200591 üzenetére
A fém részeket áttörlöd WD40-el (Rongyal vagy hasonlóval). A WD40-et pont rozsda ellen találta ki a NASA. Annyira, hogy azért legyen rajta. Közbe ránézel, hogy minden ok e.
Így a zord telet átvészeli. Egyébként fel is lehet akasztani a falra. Ha lenne hely és a macska is elkerülné. [link]Kereskedőnek akkor se higgy, ha ló legel a sírján!
-
SpaceJam
aktív tag
válasz Louro #200598 üzenetére
A súly + aszfalt = monti + aszfaltgumi. Nem kell egyből arra gondolni, hogy az csak terepre lenne való. A gumi függvénye erősen. Nem akartam megtorpedózni a kutakodásaid eddigi eredményét, csak személy szerint viszketek a trekkingek miatt.
bardi: Köszi, ez durván néz ki. Én is valami hasonló Ali-s árkategóriától várnám, hogy tud is valamit.
[ Szerkesztve ]
neszetools.hu ● pc360.hu
-
parandroid
félisten
Levegőnedvességtartalmától, meg a hőingadozástól lecsapódó párától így is kikezdi majd a rozsda ittt-ott. Egy fokkal jobb, mint ha csak úgy magában állna kint, a direktesőtől, hótól, meg a szálló por nagyjától védi, szóval a semminél több. Ezek a ponyvák inkább porvédőnek jók, ha mondjuk garázsban, kamrában tárolod.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
SpaceJam
aktív tag
Húzhatsz rá bármit, de amíg az nem fűtött, a lecsapódó pára így is ki fogja kezdeni a bicajt.
A macskák nem csinálnak semmit a bicajjal. Érdekes módon a fogasra meg az olajszagra vannak elsőre rákattanva (csak szagolgatják), aztán 2-3 alkalom után leszoknak róla.
105 kg esetén azt nem árt ellenőrizni, hogy kazettás-e az agy (erről nem találtam az oldalon információt). De ha teheted és van más alternatíva, inkább 29-es MTB-t nézz ilyen súlyhoz, ne egy szutyerák trekkinget – de ez csak az én tanácsom. Ezekben semmit sem ér a teleszkóp. Ha nincs legalább 32 mm-es vastag a becsúszószár, akkor tényleg felejtős.
[ Szerkesztve ]
neszetools.hu ● pc360.hu
-
-=RelakS=-
veterán
válasz Louro #200475 üzenetére
Már szerintem írtam, de amikor vettem a bringámat, "beállították".
Nem ártott volna ránézni, mert a féket biztosan rosszul csinálták meg (L alakúra koptak a pofák pár hónap alatt)
Azóta már arra is rájöttem, hogy a láncot egy szemmel hosszabbra vágták, de már úgy vagyok vele, hogy jóezígy. Legalább van hely pimp terelőgörgőnek, csak meg kéne már végre oldani, hogy ne essen le róla a lánc (ugye egy túlméretes görgőn a váltókanál mellett fut a lánc, és az nem egészséges)Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
cibus
aktív tag
válasz Louro #200453 üzenetére
A deore cuccok miatt gondolom hogy ez talán egy fokkal jobb lehet mint egy új bringa 100-150ezer körül.
Írták itt , hogy azokban rossz pláne a monoblokk, hátsóagy, stb..
Engem itt azzal a hozzászólással is elkeserítettek, hogy már a boltban egy új bringánál sem állítják be jól az új bicajokat, 200ezer forintos bringát sem. Akkor egy decathlonban? Nem is bringaszerelők szerintem, csak meg lett nekik mutatva gondolom.
igy aztán nem hinném hogy nagy előny a bolt....[ Szerkesztve ]
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz Louro #170320 üzenetére
Nézz körbe az egyre szűkebb kínálatban és véleményeztesd itt.Mikor már 1-2-t megmutatsz már tudjuk mire gondolsz.Élőben Decathlon,Speedbike ahol van több raktáron 2- 300 alattiból...na meg az összefoglaló itt.
[ Szerkesztve ]
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest