Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
ivana
Ármester
válasz johnny82 #66006 üzenetére
Szegedre max. egy 3 sebi agyváltó de még az is sok. Én Pesti vagyok itt nem teljesen sík a terep, de csak az országútim láncváltós, meg van egy pentasportos gép. De az ilyen városi bringák sima kontrásak. Amivel normál esetben mászkálok az egy '75-ös 28-as túra csepel.
-
kiszi07
senior tag
-
kiszi07
senior tag
válasz johnny82 #90930 üzenetére
Hat nekem is kellene valami komolyabb, mert hasznaltan volt 200e Ft a bicikli, ujonnan 560.
Legnagyobb baj az, hogy gyorszaras, ezt valahogy cserelhetnem?bmw528, lehet picit nagy az a vaz neked, nem? Boven eleg lett volna egy huszas. En 194 centi vagyok es 21-es vazam van. Egyebkent en is erzek nemi fajdalmat.
[ Szerkesztve ]
Slow down & you'll make less mistakes. At the pace of faith, work is productive, relationships prosper, & your spirit is at peace
-
őstag
válasz johnny82 #134355 üzenetére
Hali!
Erre valaki esetleg? Cél, hogy barátokkal le tudjak tekerni kényelmesen 50-60 km-t akár a Balaton körül. Gondolkoztam használtban is, de abból sem tudom milyet lenne érdemes. Meg nem értek hozzá, nem szeretnék leharcoltba belefutni. Ilyen áron még Gepida Alboin-t néztem. Mindenképp olyan kéne, ami teljesen felszerelt, elöl teleszkópos legyen. Mást mit kéne nézzek?
Köszi, üdv!
[ Szerkesztve ]
-
Khelben
nagyúr
válasz johnny82 #284889 üzenetére
Üléshuzatot felejtsd el. Vegyél egy biciklis nadrágot betéttel. Utána mérd le az ülőcsont távolságodat és ahhoz válassz nyerget. YouTube tele van ilyen videókkal. Aztán ha megvan a nyereg, jöhet a rendes beállítás. Én a komplett bike fittinget megcsináltam youtube videók alapján és simán megyek 200 km-es túrákat mindenféle diszkomfort nélkül.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz johnny82 #284889 üzenetére
Nem sokat használom...legtöbbször ott van a kutya elásva, a kerékpárnyereg nem fotel, szokni kell.
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
parandroid
félisten
válasz johnny82 #284910 üzenetére
Ez sajnos ilyen. Akármilyen jó ülésed van, az első tekerések fájni fognak, aztán fokozatosan hozzáedződsz. Az üléshuzattal viszont csak rontasz rajta, az szinte teljesen biztos (hacsak nem valami eleve amorf ülésszörnyed van). Betétes nadrágot meg mi is veszünk fel a mai napig, anélkül nekünk is fájnak a hosszabb távok (vagy a sokszor rövidek).
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest