Hirdetés
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Asszociációs játék. :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Bambanő háza tája
- Internet fejlesztés országosan!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Toomy
senior tag
válasz ß3NC33 #18253 üzenetére
Sajnos a nyereg választás elég kényes téma. Ami az egyiknek tökéletes a másiknak halál.
A legjobb ha olyan helyre mész ahol vannak teszt példányok, amit ki tudsz próbálni akár egy héten keresztül. De ha nincs a közelben ilyen hely akkor tényleg csak így fórum ill. az ajánlások alapján dönthetsz.
Viszont a lyukas nyereg az már megoldás lehet a problémádra és a márka sem gagyi.[ Szerkesztve ]
-
imyourfriend
őstag
válasz ß3NC33 #20983 üzenetére
Ha azt nézzük én is, Körmend és Szentgotthárd között lakom de általában Szhelyen tekerem a gépet.
(#20989) ---Lasali---: Nekem csak a 4. túrám lesz, de már jeleztem hogy segíteni szeretnék és el is fogadta a főnök. 200km szerintem nem olyan sok, viszont így megterhelő hogy 12-13 órát kell tekerni a gépet és a végére semmi kedve nem marad az embernek már. -
dbala
tag
válasz ß3NC33 #102259 üzenetére
Ez azért eléggé geometria függő.
Én a 188 cm-es magasságomhoz XL-es Superior fully-t rendeltem. Még úgyis, hogy a gyári ajánlás csak 191 cm-től írja.
Aránylag nagy a belső lábhosszam és hosszúak a kezeim így inkább ezt a méretet tartottam jónak.
Remélem jövő héten meg is érkezik a bringa. -
Hasaggymeg
Topikgazda
Gyanítom,hogy inkább XL.
Napfénysüti...nagyon úgy néz ki,hogy ha előremutatóan akarsz vásárolni,akkor úgy kell tárcsás outira gyűjtened mint egy tegnap vásárló montis kúpos fejcsövesre,vagy ma vásárló átütő tengelyesre.
parkr...the business of the business is the business,sajnos rákényszerítenek a fejlesztések megvásárlására.
6030D...Frankenstein és Quasimodo szavak jutnak eszembe.
[ Szerkesztve ]
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
eddie1978
senior tag
Egyértelmű az XL méret.
Ugyanezt jártam végig. Én 191cm vagyok 92cm belső lábhosszal és 194cm fesztávval.
CX-ből megvettem egy L méretet 575mm felsőcsővel és 175mm homlokcsővel, reach 395mm. Erre is sok helyen mondták, hogy nagy lesz. Vegyek még kisebbet. Most egy 61cm vázú van helyette. 586mm hosszú és ennek 196mm a felsőcsöve, reach 398mm a laposabb fejcsőszög miatt.
XC-ből megvettem a 20"-os bringát. Rövid. A 22" kellett volna. Most adhatom el ezt is. Most is 110mm stucni van rajta, de kevés a hossz. Főleg emelkedőn érzem.
Most már tudom, hogy mi kell nekem. CX -ből a fenti méret körül.
XC-ből a 650mm körüli hossz 470mm reach értékkel.Jól nézd meg milyen méretet választasz!
-
varsam
őstag
válasz ß3NC33 #115429 üzenetére
Ezt te tudod, hogy mennyire kell a nagyobb rugóút. Ha kicsit szeretsz ugrálgatni is, illetve tényleg csapatsz lefelé úgy igazán, akkor Spectral szerintem. Ennek a geója is már jobban ereszkedésre lett kitalálva.
Ugye a Spectral az 27.5, míg Neuron az 29er, ez is különbség.Amúgy alternatívának nézted már a YT Jeffsy-t? Árban ugyanott van, 29er, 140mm-t mozog elől-hátul és a tesztek alapján egy fantasztikus mindenes gép.
-
-
-
trialboj
őstag
válasz ß3NC33 #125524 üzenetére
Nekem ez van. Ma lett vele tele a tököm teljesen, na nem azért mert gagyi, hanem mert rettenet monoton.
Ez amúgy elég csendes, 30 kmph felett már kezd hangja lenni, de szerintem 35-40-ig korrekt, utána már visít ami gond lehet kisebb lakásban.
Számold hozzá, hogy új gumi kell majd amit görgőzésre találtak ki, nekem kék tacx van a gumi futófelületén még ott a sorja : ))Itt a fórumon is sokszor kitárgyalták már, keress rá a görgő kulcsszóra. Mindenek előtt azt tisztázd le magadban hogy tényleg elég elszánt vagy-e. Én is azért vettem hogy tavasszal kicsit jobb formában legyek, de 2 tél alatt szerintem 200KM sem került bele. 15 perc után izzadsz mint 1 ló, ventilátorral is gagyi, okos eszközök nélkül még unalmasabb, sorozatok közül ami minőségi azt nem tekerés közben nézném, ami meg annyira nem érdekel, az izzadás közben még kevésbé bejövős.
Igaz h drágább volt, de én hasznosabbnak tartom a téli ruházatot, igaz eső, sár, és dúrva hidegek ellen az sem megoldás, de sokkal kellemesebb mint a szobában izzadás.
Ez egy erős ellen vélemény volt, biztos találsz olyat is aki szerint ez jó dolog AKKOR IS ha nem versenyre edzel vele.
(#125544) Hasaggymeg
Aszfalton szerintem túl durva lenne az X-King. Nem fura és feltűnő,hogy elől vastagabb?Ne viccelj már, azt oda találták ki. 2.2. xking elöl és hátra a barátságos 2.2 race king. Hegyen völgyön csapatod, és mindenhol elég, aszfalton is lehet haladni, de csúszósabb úton sem hagy cserben az eleje sosem. Elbambulva nem 1 nyomvájatba sikerült bekúsznom, és az első kerék mindig betapadt és felmászott a szélén. RK-vel elöl, lehet sikerült volna megnyalnom a földet, idén többször is.
[ Szerkesztve ]
"Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dji Mavic Pro + Goggles szemüveg!
- Seiko 5 SRPE51K1 Monokróm Automata Karóra // Teljesen új // Jelentősen ÁR ALATT
- GRETSCH G2622T/TG Streamliner Center Block elektromos gitár
- Seiko 5 Sports - SRPD59K1 - Automata Karóra // SOSEM HORDOTT, FÓLIÁS // ÁR ALATT
- Daniel Wellington Classic Mesh Óra Pakk (2db) // Teljesen ÚJAK // ÁR ALATT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest