Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Ettetek, ittatok?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mindent a StreamSharkról!
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Aktív témák
-
Misály
addikt
válasz venember83 #117 üzenetére
Emberek a Janos hegy felszaradt, lehet csapatni, megvolt az elso normalis tesztkor az uj masinaval Hat ez a rovid tengelytav felelmetesen jo
[ Szerkesztve ]
-
Misály
addikt
válasz venember83 #138 üzenetére
Hat 10 km/h-val minden tuleli, de annak sok ertelme nincsen Amugy oldaliranyban mennyire merev? Meggyozni meg lehet, de eleg szkeptikus vagyok.
-
Misály
addikt
válasz venember83 #140 üzenetére
A maszas dologban egyetertunk, habar en mar felhagytam az xc-vel. Lejtozesben nagyobb az elvezeti faktor Versenyezni nem versenyzek ezert az ido sem szamit.
Ha jol tudom ennek ugyanolyan a felfuggesztese mint a Merida Missionnek de gondolom azert valamivel merevebb, kollegamnak sikerult a meridajat parszor majdnem hazavagnia erosebb farolassal meg a ferde erkezeseket se kedveli.
Hozzatennem ez a szin szebb barmilyen feher csodanal
[ Szerkesztve ]
-
Misály
addikt
válasz KaraDani #297 üzenetére
Pegid engedni kell lefele, hadd guruljon En is kezdem megszokni a battery-t.
[ Szerkesztve ]
-
Misály
addikt
válasz Hasaggymeg #456 üzenetére
Naigen, akkor nem a bringaval torodik az ember
-
Misály
addikt
Igy ertheto, en is ovatos voltam a Battery-vel meg ket hete most mar lassan elkezdem arra hasznalni amire valo ( ugralas, mondjuk 17 kilo az 17 kilo lehet elobb veszek egy gerincvedot ). A bighit uj? Mutass mar egy kepet rola De Trek is erdekel.
rii : "szerintem el kellene fogadni a különbözőséget, és nem mindenkit a saját képedre és hasonmásodra formálni"
Mellelottel, nem akarom hogy olyan legyen mint en ( unalmas lenne az elet ugy ), csak felhivtam a szegenyes es bargyu szokincsre/szohasznalatra a figyelmet, ez a kulonbozoseg elfogadasatol nem kicsit fuggetlen dolog. De azert koszonom a tanacsot, csak maskor ertelmezz jobban szoveget A tovabbi emelkedett minositeseid is leperegnek majd, elore elnezest, egy gyoker vagyok. -
Misály
addikt
En ablaktisztitot szoktam hasznalni az is alkoholos es meg zoldalmas illata is lesz
rii: En meg engedelyt kerek nem szeretni ezt a szot, nem gondoltam, hogy magadra veszed ( annyira mondjuk nem is erdekel ) . Nekem igenis faj ha valaki egy szot ismetelget folyamatosan ami raadasul egy korcs szleng valami ( kero, bico, neadjisten fegyo a multi fps-ekbol de sorolhatnank meg par ilyen tinik altal krealt torszulott dolgot ), engem meg ugy tanitottak fogalmazni, hogy keruljem a folyamatos szoismetlest, plane az ilyen szavaket.
Ez pontosan olyan mint a %csi-zes es tarsai szamomra. Ennyi.[ Szerkesztve ]
-
Misály
addikt
Aranyos vagy, csak :
- Senkit nem okitottam, pusztan ravilagitottam valamire.
- Ha a szakmad angol billentyuzetet kovetel ( ICT szfera, angolul kommunikalsz mindenkivel ) nem fogsz fel percenkent alt-shift-et nyomogatni csak, hogy egy ismeretlen ember egy weboldalon kieleguljon az ekezettol. Ez nem sznobsag hanem munka
- Korcs szavak hasznalata es a billentyuzetkiosztas valasztasa nem azonos kategoria. -
Misály
addikt
Szia, hasonlo mongooseom volt annyit kell roluk tudni hogy hosszuak a vazaik es amit kineztel ranezesre 20-as, a felsocsove 22,5 lehet, a stucni 11 centi korul ami nekem is sok volt ( 185 centi ), ha csak varosban akarod hasznalni akkor kenyelmetlen lehet, a te mereteidhez a 15-os magellan jobban passzolna szerintem.
Joval kenyelmesebb ulespoziciot vehetsz fel, es ha nem akarsz cc-zni csak turazgatni kenyelmes tempoban, talan az lenne a legjobb valasztas ( mongoose-okra sokan panaszkodnak hogy hosszuak, nekem irrealisan hosszu stucnival adtak pl ).Arrol nem is beszelve hogy varosban a kicsiny vazak rovidtavon nagyon jok, fordulekony vagy es nem akadsz bele a felsocsobe ha baj van. Legalabbis en inkabb dobom el a bringat minthogy bennem kar essen.
-
Misály
addikt
Az 5-osrol:
Egy szep hdr foto csodakra kepes Ranezesre utolag lett tarcsasitva, tehat lehet sokat hasznaltak es a szarabb alkatreszeket kidobaltak rola, RST villa lehet reajta, valtot nem tudom megmondani hajtokar valoszinuleg 4szog tengelyes, de ez a te sulyoddal nem lehet problema, a meret talan meg jo fuggolegesen, de nezd meg magat a vazat hogy meg van nyulva az eleje, ez meg problema lehet, de ha nem turazol hosszan vagy roviditesz a stucnin meg jo lehet. Mindenkepp ki kene probalni.A mongoose az egy furcsa allat
rii: senkitol nem vartam el tokeletesseget, mivel jomagam sem vagyok az, az a legnagyobb problema hogy teljesen elferdited a parbeszed iranyat es eszervektol mentesse teszed, az alt-shiftet meg igenis megsporolom ha munkahelyi gepnel ulok, fentebb irtam, nem erdekel kinek okoz kielegulest az ekezet latvanya, ettol meg ertheto vagyok. Viszont telefonrol, otthoni pc-rol ekezettel irok, csak hat az ritkabban fordul elo
Megjegyeztem hogy szerintem gaz ezeknek a "szleng" szavaknak a hasznalata, es a folyamatos szoismetles szokincshiannyosagokra utal, pont. Attol meg hasznalhatja, max kesobb meg egyszer megjegyzem, nem erdekem hogy valtoztasson a szokasain az ember, erthetetlen honnan szurtetek ezt le.
Az meg a vitaerzek teljes hianya, hogy teljesen nem idevago dologgal tamadtok vissza. Tipikus haztartasbeli veszekedesek kezdodnek ilyen emelkedetten, ( "nem kapcsoltad le a vilannyt" - "te meg nem vitted le a szemetet" )[ Szerkesztve ]
-
Misály
addikt
En a csengotol, konkretan a mogottem hidon csengeto idiotaktol agyergorcsot kapok, sot volt hogy huzott el mellettem olyan aki keresztezodesben nem nez korbe hanem csak csenget, amikor meg rakerdeztem nala hogy figyelj azontul hogy kurv@idegesito, nem erzed veszelyesnek a dolgot? Erre annyit mondott hogy "maj biznisz" pokhendien, majd veletlenul majdnem elesett.
Prizma maradt a pedalon, varosban meg ritkan kozlekedek. Es igen, nem fogok a freeride gepemre csengot rakni hogy minden leerkezeskor csilingeljen
-
Misály
addikt
válasz HartgeH3-2.8 #582 üzenetére
Ha egy mod van ra a sisaklampat ne hasznald varosban.
-
Misály
addikt
"Áruld már el nekem, hogy milyen olyan karaktert használsz angolban..."
Par darab amit magyaron csak alt es ctrl kombinaciokkal lehet elohozni mert elfoglaljak az ekezetes betuk es eleg rendszeresen hasznalok, | \ / ' [ ] ~ <>. Atlagember kethetente egyszer hasznalja, aki ict teruleten dolgozik joval surubben. Es a magyar kiosztas okosan a mondatvegi irasjeleket is osszekavarja, ami teljes mertekben fassag.
"de ez már túl szakmai lenne" szakmaisagodat az elso kerdesed elvagta.
Hozzatennem bajod mar csak neked van, es hogy egy kicsit tovabb kotekedjek, a magyar nyelvben csak a mondatokat meg a tulajdonneveket kezdjuk nagybetuvel. Mondatkozi szokent szereplo megszolitasokat hivatalos kommunikacioban ( ertsd uzleti level, marketinganyag vagy peldaul gyaszjelentes ) szokas, de nem kotelezo. Tudtommal nem uzletelunk, ugyhogy felesleges shiftet nyomkodnod udvariassagkeppen. De nyilvan te meg ezt szoktad meg, de ha mar ennyire nem tudsz leakadni a temarol gondoltam megjegyzem
Kerdes: Egy kolleganak van egy osoreg bianchi orszagutija, valami strapabiro felnit szeretne ami birja a padkazast. Tippek, otletek?
-
Misály
addikt
válasz venember83 #612 üzenetére
Ez kozel sem ugralos bicaj, ( se a telo se az elso valto se a felni nem birna ), csak a kissrac akarta arra hasznalni, de a geoja alkalmatlan ra. Meretben eddig ez a legjobb SOAD19. Jo alkatreszek is vannak rajta, potom osszeg.
-
Misály
addikt
A vaz geoja miatt nagyon nem durvulhatott vele ( csak azert mondom mert en se tudtam a tyax-bol tobbet kihozni es azert csereltem le ) nem latok sehol se kritikus repedesi ponton matricat amivel takarni akarna a vaz hibait, le is van mosva tehat a kosz se takarhatja.
Amiert ilyen olcso szerintem az az, hogy hulyen van atepitve, rockring xc bringan, meg dh stucni? Latszik hogy a kepessegeinek es a tarcajanak megfeleloen epitette at, amiert en kerulnem. Az az elso fek, mert az kuka. Egyebkent minimalis rakoltessel nagyon jot is ki lehet hozni belole.
Venember83, az vicces hogy az idei Voltage 0.1 ( marmint a Scott oldalan ) tenyleg egy dirt/street masina, de amit SOAD linkelt, az mar a felszereltseg miatt se mondhato annak, egy alkatresz se birna. Feszito nelkuli valtos hajtomu meg kifejezetten vicc dirtre ( plane egy gyengus Acera valtoval )
[ Szerkesztve ]
-
Misály
addikt
válasz venember83 #632 üzenetére
Kihuzod a nyerget es maris jo egy alacsony embernek turara
-
Misály
addikt
válasz venember83 #638 üzenetére
Egyebkent mennek janos hegyre tombolni egyet, de 7ig dolgozom
-
Misály
addikt
RS-nel a masfeles nyakkal rendelkezo villak olcsobbak, ezert esett arra a valasztas. Fox-nal nem igy van?
Kiprobaltam egy contourHD kamerat a nagylatoszog rendesen rontja a sebbessegerzetet
[ Szerkesztve ]
-
Misály
addikt
Persze, eloszor ket eve xc-vel mentem le itt, akkor meg ~3 perccel tovabb tartott leerni, a videon sajnos nem jon ki jol a melysegerzet de melletted az az arok jo fel meter ( ket eve cca 5 centi lehetett csak kimosta a sok eso ) mely es vegig benned van a felsz hogy megcsuszol
Egyebkent most szombaton pont dolgozom de egyeztethetunk valamikor ( ha nem jo akkor annyit hogy a kisvasutallomasnal elmesz jobbra majd az elso lehetosegnel ahol keresztezheted a sineket balra mesz, es a masodik lehetosegnel balra, nem lehet elteveszteni )
-
Misály
addikt
Hát valaha lehetett, ez olyan 35-40 körül van, 105 cm-es tengelytáv ilyen terepen 40-nél már elég ideges, nameg ez a sok tereptárgy és a gép új mivolta óvatosságra ösztökél. Közben rájöttem hogy alacsony bitrátára volt állítva, most próbálom magassal ( fogason ülök ). Majd jönnek még videók.
-
Misály
addikt
-
Misály
addikt
válasz rétisün #1009 üzenetére
Pontosan ( sports tracker netrol szedi a terkepet ), de ha mar ilyen telefont veszel egy mobilinternet nem art.
Tegnap olyan jo ido volt hogy 4 oran keresztul kerekeztem, kameraval persze
[ Szerkesztve ]
-
Misály
addikt
2.3-as wtb prowler xt. Ilyen kicsi gephez pont eleg. Szerintem megintcsak a nagylatoszog miatt hathat ilyen kicsinek de ha megnezed a domainben kenyelmesen elfer, az meg nem kicsi villa.
"Megnéztem az új video-t és érdekes volt nappal is látni a terepet, mert este 1-2 farönköt nem vettem észre " - legalabb batran mentel Disznofo meg Katlan rendesen tele van akadalyokkal. Nameg meg mindig parazok a kanyaroktol, annyira furan es gyorsan lehet kanyarodni hogy meg kell tanulni ujra.
-
Misály
addikt
-
Misály
addikt
válasz -=Vacsek=- #1220 üzenetére
Kivancsi lennek mi volt az ellenerv a rockshox-nal
-
Misály
addikt
Sziasztok,
Kimondhatom hogy megszoktam a Battery-t, elkezdtem ugralni vele es hat kijott a Singletrack felni gyengesege ( a heten volt centirozva eloszor ), szerintetek mire erdemes cserelni? Doubletrack vagy MTX?
Aktív témák
Hirdetés
● Olvasnivaló az
1. hozzászólásban.
● 2013.04.01-től fokozottan ellenőrzik a rendőrök a kerékpárosokat!
● Bringás jókívánságok:
- Ésszel!
- Széles utat, gumifákat!
- Örökös hátszelet!
Itt a jó idő (és a magas UV sugárzás), úgyhogy hosszú túrák előtt kenjétek be magatokat naptejjel!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest