Hirdetés

2024. június 11., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Kerékpárosok, bringások ide! - Archívum V. (téma lezárva)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:49:52

LOGOUT.hu

Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#42657) Cathfaern válasza ---Lasali--- (#42637) üzenetére


Cathfaern
nagyúr

Egyrészt egyetemi diplomamunka témának kiváló, mert könnyen össze lehet rakni, könnyű tesztelni, alapvető mechanizmusokat ki lehet éles helyzetben próbálni (lehet alkalmazni a megszerzett tudást), plusz mégis valami olyat lehet csinálni, amit más nem hozott még össze (ugyebár egyetemi diplomamunkánál elvárás, hogy legalább valami új legyen a dologban, ne létező dolgot fejlesszünk le újra. Na most nyilván a diplomások számát megnézve képtelenség, hogy ebből mind piacképes fejlesztés legyen).
Másrészt "rendes" biciklin szerintem sincs sok értelme, ellenben elektromos bicikliknél, amik "szakavatatlan" kezekben, és városi forgalomban is el tudnak érni elég nagy sebességet, lehet jó haszna lenne (neked nyilván nem okoz gondot megállni satuzás nélkül, de az elektromos biciklivel a mari néni lehet csak simán rátapad a fékre amikor lelépnek elé). És ott a plusz súly, meg kábel, meg elektronika sem jelent problémát.
De ez csak az én ötletelésem :) Ahogy a cikk is írja, egyáltalán nem biztos, hogy piacképes a termék, de egy diplomamunkának nem is ez a célja.

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Kerékpárosok, bringások ide! - Archívum V. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.