Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Untappd lista
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Aktív témák
-
Ariadne
őstag
válasz Cathfaern #13374 üzenetére
Hát, nem tudom, szerintem kevésbé ez. Inkább az, hogy sokakat egyszerűen nem vonz ez az egész, túl technikai dolognak tartják, no meg félnek, hogy nem fog menni, túl nehéz. A bringázással (montizással) együttjáró varacskolás sem jön be mindenkinek (én szeretem... ), no meg ugye a körmöknek sem tesz jót. Ja és ami tényleg gáz, hogy a bringásnacitól meg meztől minden nyáron csíkos lesz az ember lába, na ezt én is utálom, de hát ezzel jár. Bikemag fórumon volt az egyik Száguldó Virágtól egy nagyon jó összefoglaló, hogy miért is nem szeretnek a nők montizni, majd kikeresem, jót vigyorogtam rajta.
A "nem akarok nagy izmokat" tévhit főleg konditermi edzéssel kapcsolatban elterjedt, és sokan egyszerűen nem is hajlandóak elhinni, hogy megfelelő edzéstervvel nem lesz Schwarzenegger az ember lányából...
[ Szerkesztve ]
"In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective:Roam)
Aktív témák
Hirdetés
● Olvasnivaló az
1. hozzászólásban.
● 2013.04.01-től fokozottan ellenőrzik a rendőrök a kerékpárosokat!
● Bringás jókívánságok:
- Ésszel!
- Széles utat, gumifákat!
- Örökös hátszelet!
Itt a jó idő (és a magas UV sugárzás), úgyhogy hosszú túrák előtt kenjétek be magatokat naptejjel!
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GAMER PC: i5-12400F/14600KF - Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest