Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
Aktív témák
-
Ariadne
őstag
válasz tr00p3r #13391 üzenetére
Majdnem arra, mi erre a túrára megyünk, szokásos ilyenkor és pont jó kezdetnek így az év elejére. Kivették az elejéről az Ürömi út megmászását, remélem így menni fog a 48 km azzal a 670 m szinttel az egész téli tespedés után. Így idén elsőre a 98-at nem merem bevállalni még, nem lehet rögtön a közepébe csapni...
"In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective:Roam)
-
Ariadne
őstag
válasz tr00p3r #13475 üzenetére
7 font, az alig több mint 3 kiló. Az milyen már, hogy ha alaposan beporolódik, netán besározódik (bár outinál ritka lehet), akkor az összsúlyához képest már jelentősen megnő a súlya.
"In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective:Roam)
-
Ariadne
őstag
válasz tr00p3r #13492 üzenetére
De jó fejek! Mondjuk már nagyon szomjasak lehetnek, ha odamennek az emberhez. Hmm, vajon a koalának mindig friss eukaliptuszszagú a lehellete?
Viszont az a keróút az első két képen milyen jó már...[ Szerkesztve ]
-
Meme
aktív tag
válasz tr00p3r #13616 üzenetére
Na igen, ez a "szabálytalan" módszer.
Engem mint kereskedőt mindenért figyelmeztetnek, de magánszemély annyiszor újralistáz ahányszor akar....Nyaf
Amugy ismerik az itteni rendszert is, én is beszéltem velük.
Ez az ujralistázás itt a PH-n elégé kulturált modon van megcsinálva.Szevasztok bogyókák!
-
-
venember83
nagyúr
válasz tr00p3r #13675 üzenetére
Nem nagyon tudsz olyan bringát venni megfizethető áron, amin 1-2-3 év alatt ne kelljen mindent lecserélned (esetleg vázat is), ha kicsit jobbra vágysz. LX szintű felszerelésű bringát megveszed, mondván, hogy LX az már minőségi szint, aztán vágysz XT-re, majd ez után esetleg XTR-re, vagy átnyergelsz SRAM cuccokra (váltók esetén). Telóknál ugyanez. Bringa is egy nagy feneketlen pénzesgödör, dehát ez van. Aki szereti, az így szereti, aki meg csak használja, annak szinte mindegy, hogy mi van az illető bringán.
Szerintem.
kieg.: Persze vannak az abszolút budget kategóriás bringák, amiken nem is érdemes semmit se cserélni, hanem az egészet kidobni a francba, vagy megelégedni annak a képességeivel.
[ Szerkesztve ]
-
rétisün
veterán
-
KaraDani
addikt
válasz tr00p3r #13718 üzenetére
Azér a 6 évest, én már egy kicsir öregnek érzem... viszont egyre inkább szemezek akkor már a VDO Z2 vel, 37000 ből megvan újonnan+pedálszenzorral, és ahogy nézem az inkább bringára van kialakítva a kijelző (elsősorba erre használnám, csak néha futni, gyalogtúrázni...), de van hozzá ugyanúgy karóra szíj, jah és 2,4 ghz en kommunikál. Nekem ez ár érték arányban lényegesen jobbnak tűnik, mint a polar multifunkciósai.
-
tekeyagd
aktív tag
válasz tr00p3r #13758 üzenetére
Szia!
Aham, ez 44-es! Az otui cipőm nekem is 45-ös Shimanoból.
A sallangok is érdekelnének?
Esetleg egy XTR pedál is eladó, bár ha jól emlékszem neked habverőd van, na én is kiszemeltem magamnak egyet...szerk.: Hétvégén megyünk a Bringaexpora, ottan meg is tudnánk ejteni a boltot. Csak a látogatás napja nem biztos, de az a hét második felében eldől.
[ Szerkesztve ]
-
Ariadne
őstag
válasz tr00p3r #13857 üzenetére
Ó, Vargánya! Ő az a jó ember, aki amikor elhagytam az egyik csavart az spd pedálomból, egy kétségbeesett e-mailem után egyszercsak felhívott, hogy kezében a csavar, melyik üzletbe küldje? Én meg leültem a meglepetéstől. Azóta is jól szuperál...
A Shimano szervizkocsis dolog működik? Pont most tisztogatom a bicót, gondoltam vinni holnap az első váltómat beállíttatni probikeba, mert valami nagyon nem klappol vele. Az expó pont jó lenne beállíttatni, viszont nem mernék ezzel menni, mert nem hinném, hogy le lehet tenni valahová a gépet, ahonnan nem lopják el, amíg körülnézek... Vagy igen?
-
Bikeman
aktív tag
válasz tr00p3r #13871 üzenetére
Háát szerintem sem túl szép...
Nekem egy új XT-m volt eladó, de már elvitték, én is egy '07 XTR-t vettem helyette.
Viszont a bikemagon nemrég (2-3 napja) felbukkant egy 3 hetet használt '07 XTR átdobó (felső bilincses), annyi a difi, hogy a '08-asban van még egy "lyuk" a terelő lemezen, meg más az egész terelő lemez kiképzése. Asszem 12k-t kért érte, de most nincs fent, vagy elkelt, vagy levette a tulaj.
[ Szerkesztve ]
-
Bikeman
aktív tag
válasz tr00p3r #13873 üzenetére
Ja, lehet, én is annyiért vettem az enyémet, aminek az értékét növeli, hogy díjnyertes kerón volt, a '07 Bike Of The Year Maraton kategória győztes Konán, amit szétbontottak.
Sajna újonnan 2X annyi az XTR, mint az XT (amit szintén elég drága én még 5800-ért vettem, most a legolcsóbb helyen is 9k)
[ Szerkesztve ]
-
Bikeman
aktív tag
válasz tr00p3r #13902 üzenetére
Hát azért akkor már csak kitalálok valamit vele...
Külön is kapni, azt hittem, hogy csak a kerekekhez jár.
A belsejében van egy zippes oldalzseb, ill. az agynál mindkét oldalon meg van erősítve egy rávarrt valamilyen anyaggal, hogy a gyorszár/tengelyvég ne kezdje ki az anyagot. Cetlijéből kiderült, hogy a Salomon gyártotta.
És mindkét márka az Amer Sports konzorcium márkái tobbek közt, nem is tudtam...
-
venember83
nagyúr
válasz tr00p3r #13967 üzenetére
Itt van bizony, bringás idő van, csak a szél ne fújna ennyire. Meg nem lenne rossz, ha a bal térdem is abbahagyná a folytonos fájást, mert a végén megmérgelődök, aztán fájós térddel fogok bringázni 40-50 km-t, ha meghúzódott térddel (amit később gipszbe kellett tenni) ment a síelés, akkor csak tudok majd bringázni is vele.
Meg végre ki lehet ülni a teraszokra sörözni.
-
-
Ariadne
őstag
válasz tr00p3r #13991 üzenetére
Fú, ezt nem kellett volna... Nekem meg egy nagy halom munka van, hétvégére is marad, de csakazértis elmegyek végre bringázni, akármi is lesz.
Most is csak annyira futotta, hogy pár kollégával kiültünk egy padra ebédelni a napsütésre, annyira hívogató volt, hogy nem lehetett ellenállni..."In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective:Roam)
-
Ariadne
őstag
válasz tr00p3r #13994 üzenetére
Á, nem azért írtam. Csak tényleg jó lehet, hogy pont most, amikor ennyire szomjazik az ember a napsütésre, jut időd kimenni napozni kicsit.
No holnap, holnapután lesz is kis bringázás végre remélem, reszkess, erdő, jövök."In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective:Roam)
-
venember83
nagyúr
válasz tr00p3r #14009 üzenetére
Semmi gond.
Hú, megvolt a 100 km, ráadásul sikeresen megvolt két nap alatt két defekt, hívjatok csak a szerencse fiának. Lehet, hogy kevláros gumit kellene vegyek, annak az anyagán nehezebben megy át a drót, tövis? Az első terepgumim úgyis kopott, lehetséges, hogy kevlárosra cserélem, próba szerencse.
Szilvásvárad: Eddig úgy néz ki, hogy mindenképp ott leszek, ha nem lesz sártenger, akkor nagy valószíséggel megpróbálkozok a 70 km-es távval, sárban elég lesz a negyven km is.
-
-
-
krokk
senior tag
válasz tr00p3r #14099 üzenetére
1 éve van meg durván, kb most tisztítottam először tablettával.
igazából vizet használok csak benne, napi vagy max heti szinten, szóval folyamatos használat alatt van így nem tartom fontosnak annyira tisztogatni meg ki szoktam szárítani ha hosszabb ideig nem használom.
Lehet hogy nálam is víz és kulacsban iso lesz... már csak kulacs tartót kéne venni/feltenni... amióta megvan a camelbak nem használok már kulacsot..kösz az infót.
the funniest thing about this text is that by the time you realize it doesn't say anything it's too late for you to stop reading it
-
lorcsi
veterán
válasz tr00p3r #14124 üzenetére
persze válaszolhatsz te is és mindenki aki volt már iylen vagy hasonló közelében
bár én sem ezt a kategóriát hanem deore szintűt tudok majd megvenni(a kérdés viszont most ugrott be)..olyan 2005 körülire gondoltam, persze újonnan. gondolom ezeknél sincs nagy difi egy átlagfelhasználónak
[ Szerkesztve ]
eladó: vadi új soundcore motion+
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest