- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
Aktív témák
-
tr00p3r
addikt
válasz
Ariadne #5800 üzenetére
Azért ezek sem olyan rossz körök szerintem. Akkor nem csábítalak titeket a Börzsönybe.
Bár meg kell mondjam, hogy az őszi és karácsonyi időszak nekem is betesz minden évben. Főleg a diós beigli, káposzta, szalonzucker és társaik. Én ugye Gödön lakom és Budai hegyeknek úgy lenne értelme, ha kocsival bejönnék vagy ha egy egész napra el tudnék szakadni a családomtól. Meg hát kondició függő is dolog ugye. Ha Göről betekerek vagy bejövök vonattal, akkor a kéken tuti elvéreznék én is. De egyszer tuti ki fogom próbálni.
2006 októberben a HHH-en voltam az X2S terepduathlonon, és nem szégyenlem, de olyan volt a pálya, hogy sok helyen toltam. Meg akkor még "friss" volt a könyökömben a csavar és okt. végén akarták kiszedni. Így vigyáztam, hogy ne kelljen berakni őket a verseny után máshova.
Aktív témák
Hirdetés
- Óvatosak a németek, de megadóztatnák az online óriáscégeket
- Milyen autót vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- One mobilszolgáltatások
- Xbox tulajok OFF topicja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Airsoft
- Milyen légkondit a lakásba?
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- További aktív témák...
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged