Hirdetés
Aktív témák
-
P.e.t.ya.
senior tag
válasz venember83 #4121 üzenetére
...na meg az az igazi szívhez nőtt bicó,amit az ember a saját kezével rak össze.
Én most építettem át a trial bicóm egy atom freeride gépre...beleuntam az ugrabugrába,és mostanában már csak gurulgatok. Maradtak fölös cuccok,h ha netán vkit érdekel (vfék,kerék...)
-
P.e.t.ya.
senior tag
válasz raczger #4128 üzenetére
Jó mindenre...zömmel terepezek,és ezzel megyek pecázni árkon bokron át.
Néha ugrálgatok vele vmi lájtosat,de már nem nyúzom sem magam és sem a bicót.
5év triál után elég volt az állandó alkatrész vásárlásból,és a fájó végtagokból...amúgy szted ez az érdekes összeállítás hogy néz ki? Ratyi ?
-
P.e.t.ya.
senior tag
válasz bmx powa #4130 üzenetére
Jaja!
Igazad van...az a nyereg tényleg gáz...de ha lejjeb van,akkor kényelmetlen 50-100km-eket haladni vele
Mi a francot tudnék csinálni veleilyen cuccok maradtak ha vkit érdekel : [link]
...és persze irányárak...(alkudni lehet ésszel,illetve csereberétől sem zárkózom el)
-
P.e.t.ya.
senior tag
válasz venember83 #4152 üzenetére
Eddig úgy néz ki,hogy kap egy SD7-es kart + rival féket a hirdetett telefonjáért(függetlenül )
A project amin pedig vagyok (mivel kezd széthullani a jó kis FSA monoblokk+LX kar) ,az az hogy kéne vmi jófajta (fekete)hajtómű és egy tengelyállat.....
Nincs vmi jó ötletetek 20.000Ft pénzen belül egy csodás kis kombóra
-
P.e.t.ya.
senior tag
válasz bmx powa #4519 üzenetére
Na várjá ...ebbe beleméllyülök 1 kicsit.
A racsni sztem igazából a "kilincs-szerkezet" ,ami a hátsókerékagyban van benne.
És szerintem csak a kalapácsos h.kerék agyakat hívják racsnisnak...
Anno mikor triáloztam silent clutch-ot használtam...azt vhogy nem hívtuk racsninak,mivel nem kalapácsokkal rögzült a hajtás,hanem tűgörgősor feszült kifele a dobhoz...
Aktív témák
Hirdetés
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
- 4K Core I5 12400F GamerRPC 6X4.0GHz 32Gb DDR4 3200MHZ 512 SSD RTX 3060 12GB DDR6 2 Év Gari
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest