- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LG OLED48CX TV mint monitor
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Yézi: 10 év
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
Aktív témák
-
Bero
aktív tag
válasz
sanyixXx #5057 üzenetére
Hát, akkor nem is olyan egyszerű a téma. Eddig klipszet használtam, de a hátrányai ugyanúgy megvoltak. Most egy kicsit talán a look szimpatikusabb, csak a séta dolog veszélyes lehet, bár most ahogy nézem vannak süllyeszett look stoplisak is, talán ezekkel jobb lenne a helyzet. Na, majd ha anyagi helyzetem egy cipő erejéig visszaáll, akkor majd belemélyülök az irodalomba. Köszönöm a segítséget!
becuszabi: Köszi.
Szerintem ebből nem idulhat ki hasonló vita, más célokra van tervezve mind a kettő.
-
Bero
aktív tag
válasz
sanyixXx #5055 üzenetére
Igen, ilyen szarvakkal, ahogy a linkelt képen van. a hátsó váltó le lett cserélve egy 105-re. Most van benne egy Columbus TUSK, és karbon nyeregcső, illetve jobbfajta gumik, illetve ahogya képen nézem a nyeregeg is, san marco van most rajta.
Akkor egyből egy kérdés: look, vagy spd? /pill. look van rajt, egész szimpi, bár eddig nem használtam még spd-t semilyen formában.
-
bmx powa
tag
válasz
sanyixXx #5042 üzenetére
ja, bocs
most ott tartok vele hogy van merida 880 váz villával, van egy Shimano Wh-R550 kerékszettem egy ritchey comp stucni, meg egy 10-es Ultegra sor. kormány+stucni az WCS 4axis lesz, mert 20ezerért hozzá tudok jutni a kormány+stucni kombóhoz, a nyeregcső KCNC TiPro lesz, mert 1500ft-al olcsóbb a WCS-nél, és 73g-al könnyebb. szerintem is pazar lesz
az új váz? Fogalmam sincs.
szemezgettem a Specialized-el (egészségedre!
helyi bringaboltban szokás hogy ha valaki kimondja ezt a márkát, akkor egyből Egészségedre!
), vagy esetleg még egy jobb Merida váz...de az csak végső esetben
mod: tudom, legközelebb kevesebb smile
-
bmx powa
tag
válasz
sanyixXx #5040 üzenetére
jójó, a LooK éppen nem. a kedvenc márkáim egyike
a váz a 2005-ös 880-as merida (az outi vázak legalja
) ha meglesz minden (WCS-NOKON-ULTEGRA SL-DURA ACE-SCHWALBE)
akkor lesz új váz. jah nem a gyári villával van, hanem egy specialized karbonvillával...MOD: most hogy jobban megnéztem, kb egyikse kommersz, csak a merida van ott, az se a hagyományos vázaival, úgyhogy ezt a kijelentést visszaszívom
Strock, Isaac, Look, Colnago, Wilier, Time......Mea Culpa, elnézést!!!
ps: nekem is a színe tetszett meg, meg -bocsi,de- a sima ultegra váltó szerintem eléggé ronda, nekem nagyon nem tetszik
kénytelen lettem volna azt venni, ha nem jelenik meg az SL
összecsövezéshez meg Nokon (ha...) -
Bero
aktív tag
válasz
sanyixXx #5037 üzenetére
Szerintem azzal a kivágással kb. annyit takarítanak meg, mint a hollowtwech a shimanonál. Na persze ez nem igaz, gondolom nem csak dizájnból csinálják, meg karbon in.
A váz viszont gyönyörű, kegyetlenül beintegrálták a nyeregcsövetÉs muffolt a váz
Január elején lesz végre nekem is bicóm
Mata
-
becuszabi
aktív tag
válasz
sanyixXx #5031 üzenetére
Na, ezzel én is így vagyok. Országúti nagy túráimon a 8 sebességes Alivióval felszerelt trekkingemmel bárhova felmentem (20 kilós motyóval megpakolva a 13 kilós felszerelt vasparipa + az én nem csekély súlyom): az osztrák 20%-os emelkedőktől kezdve a Stelvio hágóig, mindenen. Egy régi 8-as XT, vagy XTR-rel egész jól boldogulnék most is, csak ha lehet is kapni (és nem ütött-kopott) akkor még mindig drágább, mint egy mostani 9-es
-
becuszabi
aktív tag
válasz
sanyixXx #4998 üzenetére
de, egyenletesen kell feszülniük...ezért írtam, hogy ha jobbal el akarja tolni a síkot, akkor az már nem fog menni
(persze így sem szerencsés ha az egyik oldal küllővégei jobban kinyúlnak, a másiké meg mélyen vannak...lehet, hogy nem okoz gondot, nem tudom, de nekem nem tetszene) -
Pinya007
aktív tag
válasz
sanyixXx #4957 üzenetére
Lábmelegítő nem csúszik le neked?
Nekem gumirozott (nem szilikonos) térdmelegítőm lecsúszkál. Van hosszú aláöltözetem, meg nem szélálló kantáros thermo téli nadrágom. Próbáltam már aláölztözet meg nadrág közé is felvenni a térdmelegítőt, de úgy már nehéz ráhúzni a nadrágot, meg így is csúszott lefele. Közvetlen a térdemre még nem próbáltam. Mostanában kívülre szoktam felvenni, mert a térdvédő szélálló, így gondoltam leglogikusabbnak.Majd akarok venni egy komolyabb anyagú, vastagabb téli nadrágot, az lesz a tökéletes megoldás.
-
becuszabi
aktív tag
válasz
sanyixXx #4871 üzenetére
Nem, nem. Senki nem állítja, hogy ezek mindennapos hibák. De tegyük fel, hogy ha a két eltérő működési elvű fékkel ugyanaz az baleset történik, akkor a hidrós tulaja valószínűleg nagyobb gondban van. Az más kérdés, hogy melyik rendszer mennyire érzékeny a sérülésekre.
-
-
becuszabi
aktív tag
-
Ariadne
őstag
válasz
sanyixXx #4700 üzenetére
Ez volt az első gondolat, csakhogy nem egyforma a vastagsága, tehát ha vágok is belőle, kissé nehézkes lesz végigpakolni lámpakonzollal, sebességmérővel.
Kicserélem egyenesre, az sem teljesen egyenes úgyse, de mégiscsak jobb lesz egy fokkal remélem.
Tényleg, tudja valaki, mi értelme van ennek az oversized végű stucninak? Miért találták ki, hogy kétféle (már ha jól tudom) méret van? Semmi racionális okát nem látom így magamtól...
-
Zewa
senior tag
-
bmx powa
tag
válasz
sanyixXx #4650 üzenetére
2007-es Hollowtech 2-es Dura Ace hajtómű. Csak a tányérok vannak kicserélve, ahogy mondod.
MOD: knifemaster: kb ennyiből tart egy vastag sodronyzár is. Annyi a feltétele hogy nagyobbnak kell lenni az érővágó szájának.
MOD2: nem, NEM lopok bringákat. -
Thyb
senior tag
válasz
sanyixXx #4650 üzenetére
Igazándiból még nem tudom milyen BAndézzsal lesz szerelve. Nekem a piros sem idegen, hisz most egy felspécizett 05-ös Madman-el nyomom ahol a piros ugyancsak alap szin. Majd élőben ha már össze lesz rakva akkor megnézzük milyen szinválaszték van és abból fogjuk kiokoskodni a frankót.
A vázszett 160 felett volt. Garival és szállitási költséggel együtt. Ami amugy megfogott a gépben az a váz kialakitása, mert sokkal erősebb a carbon társainál és a cég 110kg-ig garit vállal. Mármint ha a lovas annyit nyom. Amugy ez a váz geometria innen eredeztethető.Ezzel is ki lennék békülve, csak nem tudom megfizetni.
-
Pinya007
aktív tag
válasz
sanyixXx #4372 üzenetére
Köszi, megelőzted kérdésemet Decathlonos helyzetről.
Más márkából sincs olyan dzseki amit említettem, 13k körül?Találtam egy jónak tűnő mezt, olcsón: techtex
Írtam srácnak, de még nem válaszolt. Sok infót az anyagról nem találtam, de sokat nem bukok rajta ha kipróbálom.Esetleg még rendelek egy ilyen kabátot, meg egy betétnélküli bringás nem kantáros thermo nacit a mostani alá és bőven jó vagyok 0 fokig sztem.
-
Pinya007
aktív tag
válasz
sanyixXx #4265 üzenetére
Ilyen mezem van, elvileg széltől ez is óv. Csak pl nyakamra nem feszül teljesen, ezért is gondoltam egy feszülősebb aláöltözetre. Meg ha kicsit még hűvösebb lesz és hasonló szél, akkor egy réteg tuti nem elég. Hiába speciális anyag, a több réteg ilyenkor is elkél. Láttam is Decathlon honlapján 2 féle aláöltözetet.
+5 fok alatt meg nem fogok tekerni, mert ott már lábam is fázna, izületeket meg inkább óvom, ill. tüdőnek is sok már az a hőmérséklet különbség szerintem.
-
tekeyagd
aktív tag
válasz
sanyixXx #4242 üzenetére
de
van egy kis gondom,a másik bringám egy egyenes kormányos outi alias fittneszbringa,eddig spd-sl pedállal használtam,3000km-t tettem meg vele a zsírúj cipőmmel,amit most el kéne cserélnem/adnom,mert inkább lesz egy sima spd-cipőm mindkét bringához... szóval ha valakit érdekelne egy outi cipő+új gyönyörű fehér R540es outi pedál az nézzen ide. Csere is érdekel,mint ahogy a hirdetésben írtam!
linket töröltem,egyelőre nem megy a hirdetés...
-
bmx powa
tag
válasz
sanyixXx #4086 üzenetére
ha tudnád hogy milyen áron szereztem meg, akkor meg csóró cigány lennék
2006-os Merida Road 880 , de nem a gyári kék aluvillával hanem egy specialized karbonvillával. richey logic stucnival, egy truvativ négyszöges monoblokkal és egy b+ nyeregcsővel együtt 35k. de most jut eszembe hogy ugyanúgy ezértis zsidó vagyok mert keveset fizettem érte(mellesleg semmi gond, velem lehet ilyenekkel viccelődni, absszolút nem veszem magamra, ugyanis nincs alapja. amúgy félig kubai vagyok
)
-
littlemole
őstag
válasz
sanyixXx #3658 üzenetére
Köszi. Akkor ha nincs kifejezett hátrányuk városi használatban, maradok a dirt sisakoknál.
Az hogy melegebbek annyira nem is zavarna. Télen is tekerek, akkor meg kell a sapka úgyis (vagy ezzel anélkül).
Emellett maradok. Mango '07 X-Ride. A súlya csak feleakkora mint a több dirt sisaknak. Csak 240g. -
Jeannie
senior tag
válasz
sanyixXx #3304 üzenetére
hát nem kötözködésképpen, de megcsinálták az enyimét is, és nem hiszem hogy ha veszek valamit ne szerelnék fel rá a kollegáid, hiszed ajánlották is
valamint azt sem hiszem el hogy kivételeztek velem a mosolyom meg a decás gatyám és kulacsom miatt
viszont ezek után juszt sem árulom el ki volt a szervizes
[Szerkesztve] -
Ariadne
őstag
válasz
sanyixXx #3299 üzenetére
Érdekes amit mondasz, a honlapon ugyanis kicsit már szerepel, pl. budaörsi áruház ''műhelyszolgáltatások'' menüpontban például egyértelműen azt hirdeti, hogy ez egy külön szolgáltatás, szó sincs arról, hogy csak ottani cuccokra élne.
''Az Ön áruházában elérhető műhely szolgáltatások
- Kerékpár''
stb.
''A rendelkezésre álló alkatrészek függvényében teljesített, bejelentkezés nélkül megvárható szolgáltatások az Ön áruházában:
- Kerékpár : kerékbelső / kerék csere
- Kerékpár : kerékcentírozás
- Kerékpár : kiegészítő fölszerelése
- Kerékpár : lánccsere
- Kerékpár : váltó + kábel vagy fék + kábel cseréje
- Kerékpár : fékpofa cseréje
- Kerékpár : pedálcsere
- Kerékpár : kerék felszerelése''
stb.
Bocs, csak kibújt belőlem a fogyasztóvédő elkötelezettségű énem...
[Szerkesztve] -
venember83
nagyúr
-
venember83
nagyúr
válasz
sanyixXx #3158 üzenetére
Na jo, akkor mar az egesz hatso fertaj hibas lehet
Hatso fogassor vagy lanc huzos dolog, mivel egyutt kene oket cserelni, az meg nem 2 forint...
Tul eros a labam asszem ehhez a bringahoz, majd csak lightosan tekerem, semmi nagy erokifejtes alacsony fordulaton
Melo mar van, fizetes csak kesobb, sajnos... Ha en kell varjak, a bringam is fog
[Szerkesztve] -
Pinya007
aktív tag
válasz
sanyixXx #3141 üzenetére
Köszi!
Ha elkerülök Fehérvárra körbenézek ott. Ha nem akkor jönnek a környékbeli boltok, vagy ebike!
Ma árnyékban 25 fokot mutatott a hőmérő, erdei árnyékos utakon tekertem, szél is fújt és fáztam rövid mezben és nadrágban.
Kar és lábmelegítőt szokott itt valaki használni? Milyen körülményekre javallottak? Tapasztalatokra is kíváncsi vagyok!
Mert ha lábam meg karom melegen van tartva akkor fázik felsőtestem, ha veszek egy mellényt, akkor meg már ott vagyok, hogy vehetnék egy thermo felsőt, ill nadrágot, nem? Még felvenni is könnyebb.
Thermo mezt és nadrágot szándékozok majd venni, ha rövidben már fázok akkor azt venném fel. Hóban nem és max 5-10 fok körüli hőmérséklet mellett szándékozom majd tekerni! -
TexT-BoY
addikt
válasz
sanyixXx #3120 üzenetére
a kép még nem kész állapotban készült, de a márás már igen.
került rá hátra egy jagwire bovden, egy Point SS láncfeszitőt rendeltem de nem jött meg időben igy kapott egy kiherélt hátsóváltót láncfeszitő cimszóval, végül egy Sram lánc került még felszerelésre. Nem fogtok ki rajtamigy is 10kg altt van, de ha mondtok egy PEsti cimet XXI. kerhez közel ahol van hitelesitett mérleg feldobom rá...
deltapowerszép megfigyelés. ezt még az NS-röl mentettem át, látszik is rajta, de igazándibol soha nem érdekelt,
gramm mániások elönyben. De majd felkerül egy SPD ha nem félek majd töle, és lesz kesem erre a célra.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AliExpress tapasztalatok
- SörcsaPH!
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Gyúrósok ide!
- VR topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Új Zebra Symbol LS2208 LS2208-SR20007R vonalkód olvasó eladó, több db.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Dell Inspiron 7577 GAMER LAPTOP
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB Titán ezüst színű 3év Vodafone garanciával dobozával + 120W gyári töltővel
- HOPPÁ! SUPREME7 Turkálója - Garázs és fiókürítés - Többnyire bontatlan kincsek-leletek - Nézz be! :)
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W11 I CAM I Garancia!
- Samsung Galaxy Watch 5 /12 Hó Garanciával
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged