Hirdetés
- weiss: Autó költségek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
Aktív témák
-
rétisün
veterán
én pont ezért nem szoktam "előrecsorogni"... pl. ma is, megállt a sor a sorompónál, én is megálltam, ahogy odaértem.
nem tülekedtem előre, mert minek? aztán ahogy elindult a sor, mentem én is. így is megelőztek persze az utánam odeérő autósok (pedig gyorsultam, isten bizony
) de legalább csak azoknak kellett megelőzniük, akik amúgy is mögöttem jöttek, azoknak nem, akik mellett tök fölöslegesen előrecsorogtam volna.ha jobbra akarok kanyarodni a lámpa/stoptábla/akármi után, ami miatt áll a sor, akkor még okés, hogy előrecsorgok, máskor nem látom sok értelmét.
amúgy ha tényleg elérek (elérünk) Zánkára, akit érdekel egy outi, kipróbálhatja majd az enyémet

ja, és lassan évforduló, akkor teszek fel képet
Aktív témák
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Arc Raiders
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Anime filmek és sorozatok
- One mobilszolgáltatások
- weiss: Autó költségek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - Ryzen5 I 16GB I 256-512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - Ryzen7 I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPad 8 32GB Wifi Space Grey Színben 6 Hónap Jótállással
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- Xiaomi 14T /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
) de legalább csak azoknak kellett megelőzniük, akik amúgy is mögöttem jöttek, azoknak nem, akik mellett tök fölöslegesen előrecsorogtam volna.