Hirdetés

Aktív témák

• raczger

őstag

nemrég értem haza a duna maraton rövidtáv pályabejárásról, egyik haverommal mentem.
    jó volt:D szal kezdem: hát ugye eleje felfele. Haverom mondta mérjük le sorompótol sorompóig mennyi idő alatt érünk fel, neki 16 perc alatt, nekem 17 perc alatt sikerült, sztem az egész jó volt:)
    aztán legurultunk akácos ároknál (a sok zuhé nagyon kimosta a pályát, így elég szar lefele menni:( ) és itt van egy változás a tavalyi pályához képest: mégpedig nem egyenesen, aztán balra kell menni, hanem egyből balra fel Vízverési rétig (ez itt elég kellemetlen volt:D ) aztán itt le kellett kanyarodni jobbra ( itt nemsokára láttunk az út közepén vagy 10 kisvaddisznót, úgygondoltuk inkább megállunk, mert ha utánunk jönne azon a szar köves úton az egyik nagy vadkan, akkor lehet kicsit felment volna az adrenalin ), és ez az út a tavalyi pályához képest az akácos árok utáni régi utvonal kb 50. méterén lyukad ki ahol van egy kisebb tisztás békanyálas tavacskával
    innen elég rossz az út nagy része, mert nagyon kimosta a sok zuhé:( de legalább már a kidőlt fákat/ágakat eltakarították ahogy elnéztem. Nos a Mesterrét utáni kissebb rét után van egy kicsit ilyen DH-sabb lefele, ott !!!mindenki VIGYÁZZON!!!, nagyyon kimosta az eső, főleg a legvégét, csak köveken mész, és naghyon kellemetlen, még 10-el haladva is nagyot, és könnyen lehet esni! (itt ment át előttem 10m-rel egy iszonyat nagy szarvas, szép nagy agancsokkal:D ilyen nagyot tényleg nem láttam pedig gyakran látok ilyen állatokat, még jóhogy hallottam valami neszt, és megálltam, mertha zúzok tovább akkor a sisakom azt mondta volan, hogy 'kopp' :D ) hát innentől meg a pálya ugyanaz, és az állapota is, jó volt a bejárás, remélem jó lesz maratonon is.
    Hazafele pedig még főúton kaptunk egy kis hidegzuhanyt a felhőktől:) egy kicsit el is áztunk a végére

www.movat.hu - http://bit.ly/2mIziA4

Aktív témák

Hirdetés