Hirdetés
Aktív témák
-
leroyclub
senior tag
Megjött a [bringám] de van egy kis gondom. Valószinüleg csak nagyjábol állították be. A hátsó és az elsö válto sem pontos. A hátsó pl nem vált fel a legfelsö (legnagyobb fogaskerék) sebességbe. Az elsö pedig .. na szoval az sem nagyon akar a legalsóra. Szegeden valaki tudna nekem segiteni? Vagy egy videót linkelni hogy mit hogyan kell, mert nem értek sajna hozzá egyáltalán.
-
MarioAna
senior tag
válasz leroyclub #48002 üzenetére
A váltókon van csavar, illetve a bowdenekkel is kell játszani...de majd Meme biztos megmondja, hogy milyen állásban feszítsd meg a bowdent és hasonlók. Meg előbb utóbb jobb, ha megtanulja beállítgatni a biciklijét magának az ember, anno én is nulla tapasztalattal szedtem szét alkatrészeire az előző bicót amikor újjáépítettem...legalább megtanultam mit hogyan merre .
[ Szerkesztve ]
-
ludsimon
veterán
válasz leroyclub #48002 üzenetére
Na én erre azt mondom ne nagyon próbálkozz!
Menj, vidd el egy jó szervizbe és ott kérj egy generált rá.
Valószínűleg a gyári kenés nem túl megfelelő az agyakban, meg nem árt átnézetni egy szakemberrel is.Ha rendesek akkor engedik, hogy nézd és akkor 1-2 dolgot még el is tudsz lesni.
[ Szerkesztve ]
undefined
-
Ariadne
őstag
válasz amargo #48001 üzenetére
Tervezek menni holnap, de reggel, mert este nem érek rá. Még nem tudom, sikerül-e felkelnem időben, ezért nem szerveztem senkivel , de egyszerűbb aszfaltozást tervezek, mondjuk egy kényelmes Janihegyet. Tudom nem szinttel kellene kezdeni, de se Szentendre felé, se a pesti oldalon nincs most kedvem menni.
[ Szerkesztve ]
"In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective:Roam)
-
lorcsi
veterán
[link]
ha jól néztem akkor 1080as és nem rossz kis filmeladó: vadi új soundcore motion+
-
F_Gergely
őstag
Szerintetek ez eredeti?
Először megörültem neki csak aztán láttam hogy:
1. Hong Kongból jön a termék, és amik innen jönnek általában hamisítvány, nem eredeti, (állati nehéz megmondani hogy nem eredeti)
2. Van belőle több szin: pl kék, bordó, ezüst, stb. és tudtommal a novatec csak fekete és fehér színben gyártja.Szerintetek?
-
fpeter07
veterán
Kipróbáltam az úszó sapi szerű decás sapim. Hát mintha fél fülemre nem hallottam volna, viszont egyáltalán nem fagyott le benne a fülem. Autókat lehet hallani, csak például beszélni furcsa.
-
rekid
addikt
válasz venember83 #48014 üzenetére
akkor majd kitekerek Vácra ha picit jobb idő lesz.
Gyáva népnek nincs hazája!
-
whiskey
tag
válasz F_Gergely #48012 üzenetére
Nehéz ezt így megmondani, biztos helyi gyártású, de lehet a többi is ott készül...
A bolti termékek nagy része is onnét származik, csak más úton jön az országba.
Manapság rengeteg terméket gyártanak keleten, és nem mind hamisítvány.
Én rendszeresen rendelek ebay-on keresztül termékeket Taiwanból, Kínából, igaz nem bringás cuccokat, jellemzően elektronikai alkatrészeket, részegységeket. Eddig nem volt vele semmi baj. Olyan volt, talán kétszer-háromszor, hogy elveszítette a posta, de eddig mindig küldött az eladó helyette másikat. Persze hallottam már rossz véleményeket is. Olvasd át a jellemzéseket amiket a vevők adtak több hónapra visszamenőleg meg tudod tenni, talán ez árulja el a legtöbbet a forgalmazott termékeiről, és az eladóról.
Nem árt vigyázni, főleg, ha nagyobb összegről van szó...
Arra számíts, hogy 25-35 nap mire ideér... -
dqdb
nagyúr
válasz KaraDani #48019 üzenetére
Sőt, sokkal szebben és környezetkímélőbben is meg lehet ezt csinálni. Bónuszként a külsők sem kopnak annyira a farolgatás mellőzésével. Egy jól mozgó első telós merev géppel simán végrehajtható a feladat.
Muton: kihívás alatt azt érted, hogy kihívja valaki a mentőket, miután összetört alattad a bringa?
[ Szerkesztve ]
tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
Meme
aktív tag
válasz lorcsi #48010 üzenetére
rendelésre hoztam már, de nekem még egyik blackburn termék se okozott csalódást.
amit ráírnak a dobozra, az ugy is van...F_Gergely: van nekik szines agyuk is, csak nem hozza be a Neuzer. de már szoltam ez ügyben amugy szerintem eredeti, de ha nem is az, de ugyanolyan, akkor rosszul nem jársz. nehéz egy koppintott agyat is elrontani, ha iparis.
rekid: Sorry, valóban már csak Vácon vagyunk...
Szevasztok bogyókák!
-
MarioAna
senior tag
Na kipróbáltam a bringát, csak a drága jó Suntour telóból a kupak egy nagyobb ütésnél kirepül (levegős ugye, és túlnyomásnál kilövi, ezzel azt tudom csinálni csak hogy vagy kiveszem a tetejéből a kupakot, vagy ha fúrok rá lyukat az elég szerintetek?
Más:középen a monoblokk csavarja nem olyan mint az általám megszokott (tesco-metro bicikliken ), hanem ilyen:Gondolom ehhez valami spéci szerszám kell majd cserénél, de gondolom bármilyen monoblokk belemegy a vázba? Ahogy nézem ez csak a behajtás miatt furcsa nekem (régi bicón egy fém korong volt 2 kis bevágással, amit csavarhúzó+kalapács kombóval lehetett mozgatni körbe (gondolom nem ez volt a célszerszám , de mind1 ).
-
rétisün
veterán
má' megin esik a hó sose lesz vége már a télnek?
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
szentkuti11
addikt
Üdv!
Szeretnék kerékpárt vásárolni. Mit ajánlotok ilyen feltételekkel?
Új vagy használt is jöhet
Legalább egy tárcsaféket rá
Legalább első teleszkópot
Sokáig bírja.
Dupla oldalfalú kereket rá.
Városban (padkázás, stb.) és hegyen (kavicsok, rossz utak) is megállja a helyét.
Az árat pedig 90-100-ban maximálnám
-
leroyclub
senior tag
A keresztbe váltás az a 2 eset amikor a legnagyobb és legkissebb fogaskeréken van a lánc? Mármint nem ugyanaz a fogaskerék. És ez miért is rosz? Én régen mindig ugy tekertem hogy elöl is és hátul is a legkissebben volt. És ha végre be lesz állitva a váltom akkor is szeretnék ugy. Vagy az nem jo? Nem értem pontosan...
-
KrAt
veterán
[link] - kaptam egy ilyen táskát páromtól szülinapomra, úgy örülök neki, mindig tudja, mit szeretnék
-
venember83
nagyúr
Crossmax SLR valakinek?
-
Jofi81
őstag
válasz venember83 #48037 üzenetére
"És mindezt az új árának töredékéért." Mennyi lehet az új ára?
-
venember83
nagyúr
Nagy embereknek nagy váz nagyon jó áron.
-
Bikeman
aktív tag
El is cserélném erre a 6 csavarosomat, és akkor vehetnék jó kis XTR tárcsákat.
De kétlem, hogy csere + ráfizetés érdekelné az emberünket...
Így be kell érnem alubakos, 6 csavaros XT tárcsákkal...
-
ludsimon
veterán
Szerintem rétisün már ráugrott. Nagyon csöndben van.
[ Szerkesztve ]
undefined
-
rétisün
veterán
válasz venember83 #48046 üzenetére
az enyém is (mindjárt) nemzetközi zoltán napon de téged is isten éltessen
ludsimon: semmi extra, egy mavic aksium lett végül...
[ Szerkesztve ]
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
leroyclub
senior tag
A kerkekeket rögzitö csavart ki lehet cserélni gyorsszárra (vagy mi a neve)? Az ülését gondolom hogy igen. De abbol csak egy méret van?
-
Ariadne
őstag
válasz rétisün #48048 üzenetére
Ne már, neked nem Sün a keresztneved? Egy világ omlott most össze bennem...
mod: leroyclub: Nem biztos, hogy érdemes gyorszárra cserélned, ha például van hogy utcán hagyod lekötve, akkor sokkal könnyebben elvisznek belőle dolgokat gyorszárral.
[ Szerkesztve ]
"In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective:Roam)
Aktív témák
Hirdetés
- Bambanő háza tája
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- Magisk
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest