Hirdetés
Aktív témák
-
Xantomas
őstag
válasz ez_meg_emaz #15889 üzenetére
Meg hát, mint a sicc...
A múlt nyáron 2x is megbüntizett a rend drága őre 3000 Ft-ra.
Egyszer azért, mert sárga ledes első villogóm volt, és neki fehér kell... egye fene, szar napja volt... (mellékesen megjgezem, hogy egy kis alkohol is volt bennem, ezért nem kötekedtem, hogy a kresz megengedi a borostyánsárga lámpát is, mert maximális 15E ft-ot is kaphattam volna )
Másodszor azért, mert nem volt csengőm, de elöl hátul ledes lámpák, de a szőke, fiatal rendőrnéni igen csak, khm, szemgyönyörködtető volt, de nem vette a lapot, mikor csábosan beszéltem vele. Kíméletlenül megírta a bírságot, és adta a csekket.Hülyeség, nem kell hogy nappal rajta legyen, elég ha ott van a konzol a vázon/kormányon, a lámpa lehet a táskában is.
Ez van, a kresz kötelezővé tesz a hang jelző berendezést, ami kerékpáron csak csengő lehet. Hülyén mutat? Vegyen olyat, ami nem mutat hülyén...
Előlre fehér, hátra piros prizma szintén ilyen. Lehet kapni egész designos, a kormányra, nyeregcsőre teljesen illeszkedőt, amire aztán semmi kifogása nem lehet az embernek.
Küllőprizma is kötelző, de azt elnézik, ha reflexcsíkos a gumid. A pedálprizma pedig ajánlott.Láthatósági mellény se kötelező, elég a fényvisszaverőkkel bevarrott mez, mert kiváltja.
Én spec hülyét tudok kapni azoktól a divat-dhs, full feketébe öltözött barmoktól, akik a kivilágítatlan részeken jönnek a bicikli út, nekem menetirány szerinti bal oldalán, velem szemben, és még ők vannak felháborodva, hogy majdnem koccanunk, mikor nem az utat nézem, hanem picit lenézek a földre, vagy oldalra, mert észre sem venni egy részüket.
Kivétel az, aki a 300E ft-os bringán a láncot szexuál megolajozni, és olyan nyikorgással jön, mint egy ZIL hegymenetben.Egy ilyen kis LED-es biszbaszt ki nem tud elviselni a kormányon? [link] Nem is drága, és van feketében, passzol az éjjeli önjelölt ninják vázára is.
Mod: kicsit vulgáris lett
[ Szerkesztve ]
"Megint eggyel hülyébb vagyok, mint tavaly"
Aktív témák
Hirdetés
- Latitude 5530 15.6" FHD IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe SSD ujjlolv IR kam gar
- PC RTX 4070 Super , Ryzen 5 7600x AM5 , 3 hónapos használat
- G15 5530/Core i7-13650HX/32GB/1TB SSD/15.6" FHD 360Hz/GeForce RTX 4060/Ubuntu/Garis
- Új Blueendless 2 lemezes RAID ház, Foxpost az árban
- BONTATLAN! WD Western Digital My Passport 2TB USB 3.2 Black (WDBYVG0020BBK)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest