Hirdetés

Aktív témák

• Xantomas

őstag

válasz ez_meg_emaz #15889 üzenetére

Meg hát, mint a sicc...
    A múlt nyáron 2x is megbüntizett a rend drága őre 3000 Ft-ra.
    Egyszer azért, mert sárga ledes első villogóm volt, és neki fehér kell... egye fene, szar napja volt... (mellékesen megjgezem, hogy egy kis alkohol is volt bennem, ezért nem kötekedtem, hogy a kresz megengedi a borostyánsárga lámpát is, mert maximális 15E ft-ot is kaphattam volna )
    Másodszor azért, mert nem volt csengőm, de elöl hátul ledes lámpák, de a szőke, fiatal rendőrnéni igen csak, khm, szemgyönyörködtető volt, de nem vette a lapot, mikor csábosan beszéltem vele. Kíméletlenül megírta a bírságot, és adta a csekket.

Hülyeség, nem kell hogy nappal rajta legyen, elég ha ott van a konzol a vázon/kormányon, a lámpa lehet a táskában is.

Ez van, a kresz kötelezővé tesz a hang jelző berendezést, ami kerékpáron csak csengő lehet. Hülyén mutat? Vegyen olyat, ami nem mutat hülyén...
    Előlre fehér, hátra piros prizma szintén ilyen. Lehet kapni egész designos, a kormányra, nyeregcsőre teljesen illeszkedőt, amire aztán semmi kifogása nem lehet az embernek.
    Küllőprizma is kötelző, de azt elnézik, ha reflexcsíkos a gumid. A pedálprizma pedig ajánlott.

Láthatósági mellény se kötelező, elég a fényvisszaverőkkel bevarrott mez, mert kiváltja.

Én spec hülyét tudok kapni azoktól a divat-dhs, full feketébe öltözött barmoktól, akik a kivilágítatlan részeken jönnek a bicikli út, nekem menetirány szerinti bal oldalán, velem szemben, és még ők vannak felháborodva, hogy majdnem koccanunk, mikor nem az utat nézem, hanem picit lenézek a földre, vagy oldalra, mert észre sem venni egy részüket.
    Kivétel az, aki a 300E ft-os bringán a láncot szexuál megolajozni, és olyan nyikorgással jön, mint egy ZIL hegymenetben.

Egy ilyen kis LED-es biszbaszt ki nem tud elviselni a kormányon? [link] Nem is drága, és van feketében, passzol az éjjeli önjelölt ninják vázára is.

Mod: kicsit vulgáris lett :)

[ Szerkesztve ]

"Megint eggyel hülyébb vagyok, mint tavaly"

Aktív témák

Hirdetés