- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
Móci
addikt
Üdv!
Lenne egy bringás kérdésem.
Pár hete szombatonként kézbesítek, így felmerült egy új bicikli (a régi valóban régi, s postás is) ötlete.
Max. 50 ezer körül szánnék rá. Tudom, ennyiért ipari hulladékot lehet majdnem kapni, viszont egészségkártyáról menne, azért ragaszkodom az újhoz.
A közeli szaküzletben van pár Magellan (más olcsóbb márka is érdekel, ha tudtok ajánlani) ilyen árban, meg is fogom nézni őket jövő héten, ha minden összejön.
Inkább a vásárláshoz szükséges tanácsot szeretnék kérni, mintsem konkrét típus javaslatokat. 175/85 vagyok, nem tudom, hogy milyen vázméret passzolna hozzám.
Országútra, szar minőségű földesútra is használnám a bringát, s sajnos rengeteg a kátyú (éljen a drága falum...).
Teleszkóp, egyéb extra nem lesz, egyszerű, strapabíró, viszonylag olcsó gépet akarok.
Alkatrészeknél mire figyeljek? Agyak? Felnik (duplafalú lesz, de vajon milyen márka lenne jó)?
Esetleg az ülés kiválasztásához valami javaslat?Előre is köszönöm a segítséget!
Aktív témák
Hirdetés
- Gamer Gép - Gigabyte Z790 D, Intel i7 14700, 32GB DDR5, RX 6950XT, 3 TB M.2 SSD, Seasonic 1300W
- 3dfx Voodoo2 12 MB Inno3D Retro videokártya
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Keyboard Folio hibátlan működéssel garanciával
- Samsung 990 EVO Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- TV beltéri egység / DVB-T tuner / set top box
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest