Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- AuraSync kibeszélő topic
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Egy kis előszó a totyikhoz, amit jó ha mindenki elolvas:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz DeltaPower #92399 üzenetére
garis...
( :_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
DeltaPower
addikt
válasz Chaser #92398 üzenetére
jól mondod, elfér...
... de szívességből átvállalnám a tárolást a fiókod helyett a saját gépemben, teljesen díjmentesen, és még az a veszély is elhárul hogy esetleg álltában váratlanul elromlik"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
Chaser
legenda
válasz DeltaPower #92397 üzenetére
rájzent majd hiszem ha látom, talán most nem kamu hogy ez jó lesz, ramnak meg nem lefele megy az ára úh elfér:d
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz DeltaPower #92395 üzenetére
nemelatoakeszek
-
DeltaPower
addikt
válasz Chaser #92391 üzenetére
Én is, kíváncsi leszek hogy a 30k körüli kategóriában lesz-e olyan rájzen amire érdemes lecserélni a 6 magos fx-et. Ha csak ilyen 5-10% plusz teljesítményt ad akkor inkább veszek még egy rakás ramot meg ssd-t
Egyébként mennyire tartod a nyóc gigás ramokat?"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
-
Chaser
legenda
válasz DeltaPower #92387 üzenetére
én is, azért vedd meg ( :
-
Devid_81
félisten
-
Chaser
legenda
válasz DeltaPower #92383 üzenetére
eur v usd jó lesz annyi
-
Chaser
legenda
válasz DeltaPower #92377 üzenetére
van 4x8 a fiókban ( :
daninet nekem se:d de addig nem veszek desktopot amíg nem jön ki
-
DeltaPower
addikt
válasz Chaser #92376 üzenetére
A ramot azért ennyiért megvenném, mert kezdek erősen ramhiányos lenni a 8 gigámmal, de hát jön a rájzen, akkor úgyis új ram kell
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
bsh
addikt
válasz Chaser #92374 üzenetére
[link]
szerintem azért az alaplap erősen alá lett árazva, ennél sokkal gagyibbak mennek drágábban az aprón, de mivel az inteles lan port az gyakorlatilag használhatatlan, így legyen akkor ennyi az ára.
amúgy nem értem, hogy miért rakják ezeket az alaplapra, ha ilyen szarok. az ez előtti msi lapomon is ugyanez volt és ugyanúgy ugyanezt csinálta, azért is gariztattam le. a mostani lapomon is ugyanezt csinálja... emlékszem akkoriban egy csomó gigabyte lapon ugyanúgy benne volt a chipsetben ez az intel lan, de mégis realteket raktak rá helyette, talán nem véletlenül... pedig régen az intel lan volt az etalon megbízhatóság és teljesítmény terén...[ Szerkesztve ]
-
bsh
addikt
amúgy nekem is van egy félkonfig eladó, ha valakit érdekel, pü.
asus p8z77v deluxe, i5 3570k, 4x4gb kingston hyperx lovo 1600 cl9 1.35V.
gari már lejárt mindenre, de minden doboz meg papír megvan. alaplap összes tartozéka bontatlan (a hátlapot kivéve). alaplapon az intel lan az egy bugos foshalmaz, de a realtek tökéletesen működik. -
faragojof
őstag
válasz DeltaPower #92361 üzenetére
És ha van benne egy biosz frissítő csip? Ami csak arra való?
Már megint jössz evvel a negatív hullámaiddal!"Formicate Under Command of the King,,
-
bandi0000
nagyúr
Vicces nem vicces, de lehet frissíteni, hero 7 et is anno így frissítettem, itt valamiért nem jött össze
Xbox One: bandymnc
-
Chaser
legenda
válasz DeltaPower #92361 üzenetére
énistyaknésztem nemérthozá cseréjentáppot
-
bandi0000
nagyúr
kösz a segítséget, megoldódott végül is, a computer budaiba ami most már bestbyte, beledobtunk egy skylake procit, és azzal elindult, kiderült hogy a biost nem frissítette a lap mint ahogy hirdetik
-
daninet
veterán
3 napja minden nap beneztem es lofasz komment nem volt, mint valami elcseszett krematorium... most meg?
egyszer nem nezek ide aztan pc dokit csinaltok rogton.. legalabb varjatok meg hogy okoskodjak valami hozza nem ertot[ Szerkesztve ]
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
-
Chaser
legenda
válasz bandi0000 #92349 üzenetére
sztem nem eszi még a lap biosa a cpu-t, ezeöccáz' lesz
/ezeknél erősen ajánlott először biost frissíteni másik cpu-val, nagyon új még a kis pentium, ha csak nem pár hete került ki a gyárból a lap biztos régebbi a biosa mint ami szükséges/_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
bandi0000
nagyúr
-
bandi0000
nagyúr
válasz bandi0000 #92346 üzenetére
Kipróbáltam másik táppal de ugyan az, VGA t raktam bele de ugyan az, memória slotokat váltogattam de ugyan az, + jeleznê is ha azzal lenne baj , cpu foglalatot megnêztem, nincs rajta hiba, egyedül már hw hibán kívül csak arra tudok gondolni, hogy CPU t nem ismeri fel, de lehet rog lapon frissíteni a biost cpu nélkül és meg is tettem
Egyáltalán mit csinál ha nem ismeri fel a procit?
-
TeeBee73
veterán
válasz bandi0000 #92342 üzenetére
Kezdd a táppal.
Gemkapocs kihajlít, egyik vége a zöld csatiba, a másik valamelyik feketébe. Power ON, ha a venti pörög, az első hibaforrás (elméletileg) kizárva.
Deszkán és procin kívül tudok segíteni. (2 1150-es, 2 FM2+-os, ami szóba jöhet.)[ Szerkesztve ]
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
bandi0000
nagyúr
sziasztok
Nincs valakinek esetleg egy 1151-es konfigja? most vásároltam össze csomó cuccot, és nem akar működni a gép, de nem tudom hogy hol tudnám kipróbálni, lehet az a baj, hogy nem ismeri fel a lap a CPU-t vagy fasz tudja...
-
akom
őstag
Sziasztok!
Kecskeméti olajdepo-val kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
Azt az információt kaptam, hogyha ott veszem az olajat akkor ki is cserélik.
Az oldalon megadott mindkét szám foglalt. Ez eddig nem jó pont.
-
bsh
addikt
szerintem fel fog robbanni
-
bsh
addikt
válasz DeltaPower #92329 üzenetére
szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok csak előreutalás után
-
Chaser
legenda
mifojikit
-
bsh
addikt
ma igazi Töfike-díjasan viselkedtem, még maga GrandeP is megtapsolta volna...
-
DeltaPower
addikt
válasz daninet #92318 üzenetére
Én most épp egy külföldi szolgáltatóval harcolok mert szabályos időközönként teljesen eltűnik az adatbázis az egyik weboldal alól, úgy hogy access logban semmi se látszik.
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
daninet
veterán
válasz DeltaPower #92317 üzenetére
es a support is kivalo.. meg egyebkent is minek akarsz te olyan bonyolult dolgokat csinalni...
de jol kezdodott a kapcsolatunk amugy, nem lehetett php-vel semmit feltolteni mert a tmp mappajuk valami localhost-ra volt allitva.. elmagyaraztuk neki hogy ez lehet 15 evvel ezelott mukodott amikor html oldalak voltak de ma mar nem meno
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
DeltaPower
addikt
válasz daninet #92316 üzenetére
Ne lepődj meg, sok helyen lusták ahhoz hogy rendesen bebiztosítsák az amúgy elég lyukas phpmyadmint és inkább nem telepítik. A viccesebb az amikor az sql szervert is csak localhosttal lehet elérni és nem tudsz becsatlakozni még egy normál wines sql admin klienssel se.
-
bsh
addikt
-
gabe_
őstag
válasz God Vazzeg #92312 üzenetére
Köszönöm. Az jó lenne, akkor már csak egy átalakító-pöcök kell hozzá...
Sovány szakácsban sose bízz!
-
gabe_
őstag
Adott egy Dell Inspiron 5537, és korábbról maradt egy FSP univerzális tápegység. A dell saját tápja 19,5V, az univerzálisé pedig csak 19V. Ha veszek hozzá Dellhez való dugaszt (Sajnos egyik sem passzol), akkor működhet a laptop az FSP tápjával? Számít az a 0,5V?
Sovány szakácsban sose bízz!
-
God Vazzeg
veterán
Ne emilben, menj el hozzá személyesen, sokkal előrébb leszel. Tapasztalatom, hogy nem is fog válaszolni. Ha személyesen keresed meg, esetleg viszel magaddal egy másik ügyvédet, akkor tudtok érdemben tárgyalni, a beszélgetést mindenképp rögzítsd. Nem kell előre szólni a rögzítésről, peren kívül tudod használni úgy is, ha szólsz előre akkor bizonyíték is lehet.
-
Zeki
nagyúr
válasz God Vazzeg #92306 üzenetére
Előbb emailben fenyegetem meg az ügyvédnőt, hogy vagy cslekszik, vagy kamara. Ha màr a szarul megírt adàsvételi miatt szopunk.
-
Ramius
őstag
Ez komoly? sehol senki?
gyakorlat teszi a mestert...tönkre...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- JavaScript topic
- Fujifilm X
- PlayStation 5
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Asszociációs játék. :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Szólánc.
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest