Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- AuraSync kibeszélő topic
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Egy kis előszó a totyikhoz, amit jó ha mindenki elolvas:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ramius
őstag
-
Ramius
őstag
Ollé!
Vegyetek motort [link]
gyakorlat teszi a mestert...tönkre...
-
TeeBee73
veterán
válasz alázógyík #92492 üzenetére
Az már megfelel a mai játékoknál DX11-low-on, 640x480-ban.
(1440x900 High-ra elég, szvsz. [BfBC2, NFS: HP...) Nekem az A8-7600 simán kitolja magából 1866/CL9-es ramokkal, pedig abban csak 6 db. R7-250 es mag van 2GB RAM-mal). A dedikáltak meg jóval többet tudnak.[ Szerkesztve ]
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
juhiati
aktív tag
I5 3350P-t csöréznék 3770k-re topicáron.
Battletag: Juhos01#2594 || Steam: juhosati
-
alázógyík
addikt
Eladó Sapphire R9 270X OC 2GB GDDR5.
-
bsh
addikt
a legfontosabb kérdés a windows 10-zel kapcsolatban pedig ez.
-
storm3
senior tag
Oneplus 3-am van ezzel a csoda oxygenOS-sel és gond nélkül megy. Bár gyári,ezt a telefont már felesleges bsztatni,tökéletes így.
Amúgy ha nem lett volna a pofámba dugva mindenhol ez az OTP rinya,le se töltöm az appot...“There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.” pixel8
-
ekrisztian
őstag
válasz God Vazzeg #92479 üzenetére
Csak rootolt telefonon nem indul, nekem se, de én kb az OTP-vel együtt tojók rá
-
gabe_
őstag
válasz DeltaPower #92476 üzenetére
Mi ez a hiszti, nekem xiaomi telefonom van, gyári miui eu. dev. rendszerrel, de semmi gond az új otp-s smartbank appal...
Gondolom, aki nem a gyártó által hitelesített romot használ, annak lehet baja...Sovány szakácsban sose bízz!
-
DeltaPower
addikt
otp netBANkot valaki?
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
senior tag
Múltkor amikor Világ és Univerzumi TV premier volt a saul fia az RTL-en, akkor asszonnyal úgy döntöttünk, hogy akkor megnézzük...
Ő az első reklám blokk előtt már aludt... én azért azt még megvártam. kár volt érte!biztos jó, meg biztos f*sza.... de picit túl van tolva ez a dolog... szvsz
-
Chaser
legenda
-
Zeki
nagyúr
válasz chipi-85 #92472 üzenetére
Most 2 évig minden iskolás csoportnak kötelező jellegű vetítés lesz az új magyar Oszkáros film.
Bár ahogy hallottam a Dunán már levetítették.A Saul fiát csak az után kapták fel, hogy fél évvel a bemutatója után az Oszkárral kapcsolták össze. Egyből mindenki kíváncsi lett rá. Kivéve engem.
-
senior tag
Nem tudom hallottátok-e hogy Magyarország ment tarolt az oszkár gálán....
Egyszerűen megállíthatatlanok vagyunk... most megint 2 évig ezt fogjuk hallgatni, ezt tolják mindenhol az arcunkba!
-
God Vazzeg
veterán
775-ös lapot keresek még mindig, int vga jó ha van. Privi ha van eladó, dánkesőn
-
gabe_
őstag
Nagy a csend... Tán már kiosztották itt a hsz. korlátozást?
Sovány szakácsban sose bízz!
-
daninet
veterán
válasz DeltaPower #92465 üzenetére
a 8.1 is csak egy gombot rakott ami ugyanazt a szart hozta elo
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
DeltaPower
addikt
válasz daninet #92463 üzenetére
8.1-es update felteszi a normális start menüt és még bőven gyorsabb is a sima 8-asnál. Az "ami működik ne piszkáld" nem ugyanaz mint az "ami szar de legalább megy azt hagyd is úgy"
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
daninet
veterán
-
bsh
addikt
válasz God Vazzeg #92456 üzenetére
-
bsh
addikt
válasz God Vazzeg #92454 üzenetére
z77-es nemjaó? persze csak professzorral meg memórjával együtt adom
[ Szerkesztve ]
-
God Vazzeg
veterán
775-ös lapot keresek még mindig, int vga szükséges, de nem feltétel. Anybody?
-
faragojof
őstag
Én pénztárcám...
TeeBee: No poresz. Félek a szívrohamtól.
gabe_: Az egyetlen dolog a szerződésben, amit minden szolgáltató betart.
Tréfát félre téve. Nem izgat más szolgáltató olcsóbb-gyorsabb net ajánlata, pár száz forint megtakarításának lehetősége egy olyan világban, ahol egy bank állami támogatással 30 év alatt 13.000.000 forintot húz le rólam, csalással.
Sorry."Formicate Under Command of the King,,
-
gabe_
őstag
Meg van egy garantált minimum sebesség is ugye...
Az apróbetűs részben[ Szerkesztve ]
-
faragojof
őstag
Ugyanaz a teszteredmény jött, mint velük.. Az első kétharmadnyi időben 6-9, a végére megy 10 fölé.
Nagykőrösön. 10 megás net. Közben beszéltem ügyfélszolgálattal, jövő hét elején kijön valaki, és átnézi a rendszert. Ehhez az kellett, hogy szerződést módosítsak egy 50 megásra. Az router cserével jár, és az előfizetés nő 400 forinttal.
Persze tudom, ennek hamarabb is utána járhattam volna. De az utóbbi időben kisebb gondom is nagyobb volt annál, hogy a netem sebességével foglalkozzak. A saját sebességem jobban érdekelt!
"Formicate Under Command of the King,,
-
akom
őstag
válasz faragojof #92447 üzenetére
Hol laksz, hogy ilyen lassú neted van ?
Én ezeket szoktam sebességmérése használni:
http://beta.speedtest.net/
http://speedof.me/
http://ftp.fsn.hu/testfiles/ -
faragojof
őstag
Valaki mondjon már nekem légyszi egy net sebességmérő oldalt. A speedtest egy ideje úgy méri a 10 megás telekomos netemet, hogy a mérés 90%-ban 6,5-9 megát mutat, az utolsó 0,5 másodpercben felvillantja a 11Mbps-t, vagy a fölötti sebességet. Aztán ezt kiírja nekem eredménynek. A net időnként érezhetően belassul. Kb. két év óta nyűglődök vele. Először az előfizetett töredékét kaptam, 10megából jó ha jött 6mega. Aztán ezt többszöri bejelentés után orvosolták. Most megint genyáznak, csak trükkösebben.
"Formicate Under Command of the King,,
-
Devid_81
félisten
-
bsh
addikt
válasz ekrisztian #92436 üzenetére
pedig direkt lassan írtam, hogy megércsed!
1. átmásolod a régi profilt mindenestől, ahová akarod
2. parancssorból/totalcommanderből/valahogy elindítod a thunderbird-öt a "-p" parancssori kapcsolóval
3. feljön a profilkezelő. itt új profil létrehozás, next
4. adsz neki egy nevet. majd ott van egy profilmappa helye tallózás gomb. ott kitallózod a mappát ahová másoltad a profilt.
5. kész!
6. utalsz hámezeret nekem. -
daninet
veterán
válasz DeltaPower #92430 üzenetére
a legolcsobb is 100k+ forint lesz, a 80ezer forintos laptopok orszagaban igazi tomegtermek lesz
volt eselyuk egy normalis szamozas bevezetesere, de sikeresen elbactak ezt is. Bemegy valaki a boltba majd es fogalma se lesz, mi az, hogy 1800x. Miert nem 2000? Hol az 1000?
Ugyanezen okbol nem lehet semmilyen cpu/lapkakeszlettel reklamozni rendesen semmit, mert inkonzisztens szar szamozasok vannak, de mobilfronton is.
persze ertheto, hogy ez nem egy egytenyezos dolog, de tenyleg nem lehetne ezt normalisan megcsinalni?[ Szerkesztve ]
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
bsh
addikt
válasz ekrisztian #92433 üzenetére
thunderbird.exe -p
ezeöccáz lesz. -
ekrisztian
őstag
Srácok, valaki aki már csinált is ilyet, nem csak ide bacc nekem egy Google linket
Hogy kell a Thunderbird profile mappát áthelyezni másik meghajtóra?
Elrontani és vissza állítani sikerült, de hogy a profile mappát az új helyen keresse és használja az nem sikerült.
Ja igen, fogtam a profile mappát átraktam a másik meghajtóra , az eredeti helyén módosítottam a profile.ini tartalmát, és a profile mappát is átneveztem.
Nyilván valami nem jó, mert új profile-t hozott létre -
poffsoft
veterán
-
bsh
addikt
válasz DeltaPower #92430 üzenetére
ennyi csend elég volt?
rysempron mikor lesz? -
DeltaPower
addikt
és most csendet kérek!
.
.
.
.
DOBPERGÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉS!!!!!!
.
.
.
.
KINT VAN A RÁJZEN! MÁRCIUS 2-től a boltokban!"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
bsh
addikt
válasz God Vazzeg #92427 üzenetére
nekem volna, de csak két darab, annyi nem elég?
-
bsh
addikt
válasz God Vazzeg #92425 üzenetére
várd meg a ryzent
-
God Vazzeg
veterán
775 alaplapokat keresek megvételre, 3db kellene Privát ha van, köszi
-
daninet
veterán
válasz Chaser #92421 üzenetére
fu de jo, hogy kimaradt nekem ez a katonasag dolog... Pedig kaptam szerbiai behivot De jo lett volna ha visznek kosovo-ba
Sokan mondjak, hogy legalabb megnevelte a suhancokat, de valojaban nem lett tole kevesebb lusta naplopo ember.
Azon kivul hogy van par jo sztori amit el tudsz meselni netto szopatas karrier es csaladi szempontbol is, akkor vettek el toled 1-2 evet mikor a legtobb dolgot kellett volna csinalnod.[ Szerkesztve ]
-
gabe_
őstag
Low cost Konfig... A csipketerítőt hogyé adod?
-
Zeki
nagyúr
válasz DeltaPower #92408 üzenetére
Később meg is gyulladt valami.
-
DeltaPower
addikt
válasz chipi-85 #92403 üzenetére
"Gyerekem menjél ki légyszives egy kicsit kijjebb... még... a padon kívülre. Há meggyullad rajtad a gönc hidd már el"
-
Zin
őstag
Üdv!
225/45 R 18 Falken téli gumi eladó 2013 nyarán gyártották.Holnapi napon 12-16 között házhoz szállítással vagy a megbeszélt helyen akinek kell viheti 10 ezer ft/db.1 Szezonos mivel ügyfél autót váltott 2éve.Szinte alig használt télen.░▒▓█.:Itt a tél! Lassan lehet Core i-zni:.█▓▒░
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- JavaScript topic
- Fujifilm X
- PlayStation 5
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Asszociációs játék. :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Szólánc.
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest