Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- AuraSync kibeszélő topic
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Egy kis előszó a totyikhoz, amit jó ha mindenki elolvas:
Új hozzászólás Aktív témák
-
faragojof
őstag
Köszönöm a születésnapi jókívánságokat!
"Formicate Under Command of the King,,
-
mcs
veterán
Valakinek Socket 775ös lapja van-é, ami komázza az összes Core 2 Duo-t?
Legyen rajta legalább egy darab pci-e x1 slot. Az, hogy ddr3as vagy 2es, annyira nem lényeges, csak utóbbihoz kapjak ramot is. -
senior tag
-
kalapos
tag
Nem érdekel itten valakit ez a zsírúj Fujitsu billentyűzet és egér szett? Jó minőségi darab, 4000 Ft-ért szinte ajándék.
[ Szerkesztve ]
Inviziböl Dzsizusz
-
bsh
addikt
-
bsh
addikt
érdekes... vedd meg a gépemet és szabadíts meg a lomjaimtól? vagy az egész gép szét van szórva 4db házba? 1024gb ramokkal?
meg amikor valaki hirdet két ősrégi processzort, de csak egyben lehet megvenni?!
-
Chaser
legenda
válasz zsoger #91979 üzenetére
öngól, mert ajánlott levelet levélszekrény útján nem lehet kézbesíteni ( :
valamikor régen lehetett, sokan balhéztak is érte, jogosan
van logika, több zsetont akarnak, de még ahhoz is hüJék, hogy valami épkézláb falat kitalálnának rá, pl csökkenti akarják a kerékpáros kézbesítők leterheltségét_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
ekrisztian
őstag
válasz Chaser #91966 üzenetére
Az 5€ papa.
3.70€ Németország Ausztria távirányítót küldtem öcsémnek.
Ja ebbe a bubis boríték is benne volt.
És 3nap alatt talán ott is volt.
A Magyar Posta pedig még azt a szokásos szintet se üti(ütné) meg, mint az örök szlogen: " Nálunk jól, gyorsan, olcsón dolgozunk, de ebből csak kettő válaszhat" -
alázógyík
addikt
Faragojofba meg hatalmasat Születésnapja alkalmából!
-
zsoger
csendes tag
-
mcs
veterán
Valamelyikőtök igényelte már a ,,kőkemény" 22800 forintos foglalkoztatást helyettesítő támogatást?
Hol kell kérelmezni és mik kellenek hozzá? -
poffsoft
veterán
válasz tibibi #91972 üzenetére
Itt vidéken ennél jóval bonyolultabb.
Amúgy úgy '94 környékén ölömbódottág volt Veszprémben a Csolnokiról séta nagypostára a 20kg-os kajapakkért, mikor a szülök külön fizették a házhozszállítás díját (különdíjas extra volt). Kopogó szemmel lestük fél délután a postakocsit: gyakorlatilag csak lassított a ház előtt az értesítéssel, sikertelen kézbesítés. Valószínű a puttonyba sem volt a pakk (mivel azonnal átvehető volt a főpostán)...
Régi szép idők...[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]
-
313313
addikt
válasz daninet #91973 üzenetére
Ismerős mesélte, hogy a gázszámlájuk végezte hónapról-hónapra a szórólapos postaládában. (Belváros társasház) mikor szoltak a szolgáltatónak, még annak állt feljebb, hogy nem köteles a kézbesítő a névreszóló ládába dobálni a leveleket...
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
daninet
veterán
válasz Chaser #91970 üzenetére
Anyáméknak volt most egy jó esetük... kiderült a postás a napi levelek felét beleürítette a szelektívbe, hogy kevesebb legyen a meló.
Kikapcsolták a netet egyik napról a másikra, az október havi csekk kimaradt és az értesítők se értek ide. Jött értesítő, hogy 2 napon belül kikapcsolják az áramot. A városházáról a határozatok nem jöttek meg levében ami miatt terveket utasítottak el.
Mikor bejelentették, Debrecenből küldtek egy vizsgálóbizottságot, hogy megnézzék biztonságos-e a postaládánk.
Végül írtak egy levelet, hogy ideje átállni e-számlára, nem garantálják semmilyen levél megérkezését. Részükről a dolog ezzel lezárt volt.
Valahogy kibukott a dolog és végül a faszi bevallotta, de jó tudni, hogy ilyen is van és erre is kell gondolni.[ Szerkesztve ]
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
313313
addikt
válasz Chaser #91970 üzenetére
Posta "üzemeltetéséhez" (levelek, üzenetek továbbításához) Média Hatósági engedély és egyéb kutyafüle kell... Szerintem nem lesz nekik konkurenciájuk.
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
-
poffsoft
veterán
válasz Chaser #91966 üzenetére
Mpl üzleti csomag.
Vajh miért kérik be a mobilszámom, ha hívni nem hív, csak a cetlit (meg az emilt) kapom a sikertelen kézbesítésről. De azt mondjuk azonnal.
Én vagyok hülye, de
Ad 1) b+, nem arról kéne értesíteni, hogy "egy óra múlva ott vagyok"? Nem, a sikertelen kézbesítés kurtára sok infót jelent nekem online .
Ad 2) tavaly még séróból hívott a postáskocsi, ha kellett, ha nem. Legtöbbször távirányítással megoldottuk okosban az ütközést. Most emelt árakon már nem megy.Komolyan, van ennél lejjebb??? (van, a fosbarna címeres posta)
[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]
-
akom
őstag
válasz ekrisztian #91965 üzenetére
Most az a stratégiájuk, hogyha drágák úgyse használja őket senki. Így nem is lesznek majd leterhelve.
Azért én jobban örültem, hogy a nagymuter nem buszozott ki a nyuggerekhez egy képeslap miatt.
Ő még olyan korszakban nőtt fel ahol a posta megbízhatóbb volt.[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
odaért nem?
emelték a postai díjakat aki nem tudná, kalkulálja bele, hogy az ajánlott levél kb megszűnt nagyobb dolgokhoz, 2 v 3 centi a max magasság, posta oldalán le van írva, alapcsomag ára 1500ft lett
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Zeki
nagyúr
Van a városban jelmezkölcsönző? Farsangra, gyereknek.
-
bsh
addikt
válasz alázógyík #91066 üzenetére
na ismét hoztam a formámat bammeg...
beszálltam a zinternettbe, oszt rendeltem... google kereső, hatszázezer találat, kiválasztottam egy szimpatikusnak tűnő webshopot nagyfaluban, rendeltem. fizetés csakis előre utalással, mert kápé sosincs nálam, meg előre utalással nagyobbat lehet copni. minden raktárról van elvileg, futárszolgálatos szállítás, nem ám posta! 1-3 nap szállítási idő, faca.
várok, várok, nem jön semmi... na felhívtam a bótot, hogy mi a pitsa van... fel se vették a telefont. erre akkor írtam emailt, hogy mi a pitsa van? nem is válaszoltak... már épp ma rájuk akartam szállni telefonon, erre ma zárva van a bót, szóval esélytelen. erre most jött a válasz az emailemre: elnézést, sajnáljuk, de a boltunk január 1-én MEGSZŰNT, csak a webinfónikusuk nem vette még le a zinternettről soxori kérésükre sem, satöbbi, és visszautalják a pénzt.
komolyan ez csak velem fordulhat előja és a kávéfőzőm meg széthullott (csapágyasra hajtottam), úgyhogy morcos vagyok. majd beszámolok a garanciáztatási
copásokrólélményeimről[ Szerkesztve ]
-
bsh
addikt
lesz ám jólét! (annak, aki benne van a kft-ben)
-
senior tag
-
tibibi
őstag
telenor 4g vagy telekom adsl ha korlátlan lenne nem is volna kérdés---
[ Szerkesztve ]
-
bsh
addikt
szerintem gyíkhoz nyugodtan beviheti
-
Chaser
legenda
első
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
TeeBee73
veterán
válasz ekrisztian #91941 üzenetére
Én meg ha ilyen sz@rul maradok, eldobom a lapátot.
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
313313
addikt
-
poffsoft
veterán
válasz God Vazzeg #91936 üzenetére
Már nem, tegnap megtörtént.
Mindenre felkészültünk a téllel kapcsolatban.
Csak pont a hóra meg a hidegre nem is gondoltunk.
[ Szerkesztve ]
-
God Vazzeg
veterán
-
poffsoft
veterán
válasz tibibi #91934 üzenetére
Valójában senkit nem érdekel, mennyire alaposan tisztítod le. De esemény esetén a felelősséged mértékének meghatározásakor sokat nyom a latban.
Amúgy ha az úton történik esemény, az államnak sokkal több erőforrása lesz az eljárásban érdekei védelmére.
Plusz nem tudom, melyikőtöknek okozna gondot, ha egy kártérítési eljárás után mondjuk 200 milla kártérítést (ne adj isten, életjáradékot) kellene kiköhögni? Kezdbe ott, hogy állambácsi a tőled lenyúlt adóból fizetné, te meg a maradékból...Ami engem is megdöbbentett, valahol olvastam, ha nincs járda, egy 1 m széles sávot akkor is csúszásmentesítened kell az ingatlan előtt. ;-) ;-)
[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]
-
tibibi
őstag
Soha nem értettem ezt a hólapátolást majd elolvad magától Bár nincs is közterületen járdám ,de gondolom elég annyira letakarítani mint az utakat
-
Zeki
nagyúr
válasz TeeBee73 #91929 üzenetére
Én reggel, így már kifele jövet az influenzából, kezdtem el havat lapátolni. Nagyon nem esett jól, pedig amúgy nincs gondom ezzel. Viszont meglepődtem milyen nehéz a hó. Jól összeesett, sok víz van benne.
Devid_81
Akinek van annyi pénze, annak van annyi ideje is, hogy menjen különböző helyekre sportolni, egészséget és szépséget ápolni.
Nyilván vannak bizonyos adottságok, mint a lófej, ami csak ezekkel nehezen módosítható.[ Szerkesztve ]
-
TeeBee73
veterán
De imádok hajnalban havat lapátolni...
Ja, bódogot' a Bódogoknak!
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
DeltaPower
addikt
Szerver váll tás, minmekkhalunk!
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
TeeBee73
veterán
-
Devid_81
félisten
47 eves
...
-
tibibi
őstag
Most már hivatalos mindmeghalunk habony árpi szakadt volna anyáda a fejed
Ja és nem nem olvastam el csak a címet nevetséges ami ebben a médiában folyik...[ Szerkesztve ]
-
bsh
addikt
szerintem működni fog. csak először kicsit nehezen fog belemenni, de utána már jó lesz
-
bsh
addikt
-
-
bsh
addikt
amúgy reggel megállított egy faszi, mármint nem engem, hanem valaki mást, mikor épp indult volna el ez a valaki más, aki nem én voltam, és mondta, hogy vigyázz te valaki más (tehát nem én!), mert őt a múltkoriban megbüntették a rendőrök mivel a kétirányú utcában bal oldalon, tehát szemben a menetiránynak parkolt. se mikuláscsomag se semmi, csak jött levélben a bünti.
namost nemtom, de mifelénk kábé mindenki így parkol, leszarja ezt, és eddig nem volt belőle probléma sosem... de most ezek szerint erre is rászálltak?
szerencsére engem ez egyáltalán nem érint -
313313
addikt
válasz daninet #91898 üzenetére
Hajnal óta esik az eső, reggel óta fagy, erre du/este jön a hó...
Reggel 8.00 belváros: Dobó krt egybefüggő jég volt, 3* dobtam majdnem hátast, még elértem Batthyányiről Petőfire... Volt egy szaka, mikor eresz alatt menetem, mert ott nem volt jég[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest