- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Retro: 3dfx Voodoo 2 SLI
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
roPHka
senior tag
válasz
tariattila
üzenetére
Szerettem volna kipróbálni és megtekinteni őket

Szándékozok venni ugyanis valamilyet, itthonra, mivel most végzem a baristát, azonban nem dolgozom nap mint nap kávéval, mert a vendéglátás nem azon területén vagyok, ezért elengedhetetlen lenne a gyakorlás. Jó, ehhez valószínű megtenné egy mégegyszerűbb gép, de egy jobb kávéfőzőnek lenne máshol is helye, ahol ugyan mondhatjuk elhanyagolható, azaz igazán csekély a napi kávéfogyasztás mennyisége (15-25 adag / nap), de elférne egy jobb, akár karos eszpresszógép. Most egy Saeco-t használunk, automatát, de az azzal főzőtt kávé, és a tejhabosító része fényévekkel rosszabb mint amilyen kávékat - tejhabokat mostanában készítek-látok mióta érdeklődöm a kávés dolgok felől.
A fent leírtakról jókat olvastam, bár azt írták a Rancilio kicsit túl van értékelve. Egyelőre a Gaggia-val szemezek, de a minőség tekintetében csak a Classic jöhetne szóba. Vannak olcsóbb modellek is, de azok műanyag házasak, könnyebb kivitelűek, én viszont szeretnék egy masszívabb fajtát.
A Gaggia márkanév tök alap szerintem ha valóban minőségről beszélünk, ezért is tartok még itt, mást egyelőre nem nézegettem még így neten keresztül.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- 185 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- 230 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 i5-1245U FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest