Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• icm

tag

válasz Toobee #137701 üzenetére

Ez a tengely lötyögés ez nagyon nem jó. De pár dologra lehetne szűkíteni szerintem:
    - Akár eredhet a csapágy sérülése, hibája miatt is. Nem tudom milyen csapágyat használnak, de az ipari csapágyak az ütéseket ritkán kedvelik... nem tudom megtippelni mikor kaphatott, meg mitől kaphatott ilyen ütést. Nem is gondolom, hogy olcsó kínai csapágyat tettek bele... nem a KinGrinder ellen beszélnék de nem meglepő, hogy ott volt csapágyhiba.
    - Ami eszembe jutott, hogy a 3 ágú őrlemény kisöprő az eddig is megvolt, ha az akad be akkor az véleményem szerint a 48mm késsel is be kellett volna akadjon. Mármint nyilván beakad mert a tengelynek van játéka... de inkább ez a játék vagy abból ered, hogy rossz a csapágy vagy pedig a kés nem jó. A 48mm-es késsel nem volt gondod, viszont a 65mm-el igen. Simán elképzelhető, hogy excentrikusan lett rögzítve (nem bántásból mondom) vagy alapból van egy kis excentritása - ezt ők tudnák megoldani gyártáskor.
    Az ismerősödnek akinek jó a 65mm-es késsel az gyárilag 65mm volt vagy Ő is kapott kést és berakta? Esetleg ha megnéznéd másik leállt casa tengelyét? Vagy ez másoknak is szól, akinek van, náluk is hasonlóan lötyög a tengely? Mindenkinek akinek lötyög nem jó a casa a 65mm-es késsel?

Új hozzászólás Aktív témák