- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
Új hozzászólás Aktív témák
-
gergo5991
őstag
ööö, lenne egy kérdésem hozzátok
egy kávézóban ittam perté kávét, hosszú kávé volt, 1-1,25 deci tejet hozzáöntve is mondhatni sötét barna maradt a kávé, brutál erős kávé íze volt, úgy tudom klasszikus hosszú kávé volt 8 gramm kávéval vagy csak erre tippelekna a kérdésem az, hogy itthon a delonghit ha még maxra is állítom 5/5 kávémennyiségre, elkezdi lefőzni a gép a presszót vagy a sima kávé programot, 1 deci víz után már világosbarnás vizes kávé jön a gépből..
hol lehet itt a probléma?
kávézóban 8grammos kávé 1 deci tejjel is brutál erős színi ízü
itthon meg max kávé fokozaton gondolom az 16gramm kávé híg a kávé..jelenleg julius meinl kávét használok
tudtam hogy karos gép és automata kávégép között lesz különbség, de ekkora szakadékra nem számítottam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Garmin Epix Pro (Gen2) Sapphire 51 mm DLC Titanium (5 db szíjjal)
- DJI Mini 4 pro Fly More Combo FMC RC2 drón új állapotban
- DJI Mini 4 pro Fly More Combo RC2 drón 6 akkumulátorral - Garancia, Care Refresh
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - Garancia, Care Refresh
- DJI Mavic 3 Fly More Combo RC Pro drón szett - 4/3" Hasselblad + 7x-es zoom kamera
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó iPhone 13 Pro Max 128GB független alaplap tesztelt
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest