Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
gergo5991
őstag
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
nálunk (szlovákia) elég korlátozott a friss pörkölésü rész, nálam a lélektani határ 1 kiló kávéért 20-25 euró max
szeretnék szépen fogalmazni, nálunk ez az életstílus még nem annyira elterjedt, azért pesthez képest mondhatni egy román faluhoz tudnám viszonyitani a mi városunkat
-
gergo5991
őstag
válasz
üzenetére
delonghi dinamica 350.50 es a gépem itthon
volt még a gyári kávé hozzá a delonghi prestige, na az brutál sötét volt
karos kávégépből azt vettem észre, mintha állagra is sűrübb lenne a kávé, olyan mint a nyúlós karamel, de nem értem hisz ott is csak a kávé meg a viz van, nincs "titkos" szer hogy mitől sűrűbb az állagaaz automatából meg nagyon híg, mint a viz
-
gergo5991
őstag
ööö, lenne egy kérdésem hozzátok
egy kávézóban ittam perté kávét, hosszú kávé volt, 1-1,25 deci tejet hozzáöntve is mondhatni sötét barna maradt a kávé, brutál erős kávé íze volt, úgy tudom klasszikus hosszú kávé volt 8 gramm kávéval vagy csak erre tippelekna a kérdésem az, hogy itthon a delonghit ha még maxra is állítom 5/5 kávémennyiségre, elkezdi lefőzni a gép a presszót vagy a sima kávé programot, 1 deci víz után már világosbarnás vizes kávé jön a gépből..
hol lehet itt a probléma?
kávézóban 8grammos kávé 1 deci tejjel is brutál erős színi ízü
itthon meg max kávé fokozaton gondolom az 16gramm kávé híg a kávé..jelenleg julius meinl kávét használok
tudtam hogy karos gép és automata kávégép között lesz különbség, de ekkora szakadékra nem számítottam
-
gergo5991
őstag
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
az mit jelent és üt is? akikkel itattam hát tényleg kóvájgott tőle a fejük, pedig azt olvastam minnél jobban meg van pörkölve, annál kevesebb a koffein benne.
-
gergo5991
őstag
tud valaki ajánlani valamilyen kávét? ami jó espresso-ra is meg hossz kávéra is. Most [link] ezt - delonghi espresso prestige-t isszuk itthon, de nagyon meg van pörkölve valami lightosabb kéne. Valami lightos édeskés kevésbé savas vagy közepesen savas. A julius meinl van kinézve mert kávézóban az nagyon izlett, meg rokon ajánlotta a segafredo márkát, mert hogy olaszoknál azt adják a kávézókban és finom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Oyomba VGP-BPS26 utángyártott akkumulátor / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Mr.Csizmás