Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
köszönöm a választ
nem akarom noob-ként kötni az ebet a karóhoz, nem azért kérdeztem és nem is vettem rossz néven a magyarázatot.
amiket nem írtam (mert nem éreztem relevánsnak):
- nagyon kicsi a konyhám, ez egy adottság. alapvetően automata kávéfőzőket néztem (sőt előtte senseo-t is akár, annyira olcsó és kicsi volt, csak aztán tájékozódtam, hogy abból nem kávé jön
), az automatát (Phillips-nek van kismillió egyféle karosszériába csomagolt gépe, ami még tetszik is) azért vetettem el, mert elég sok helyen azt találtam, hogy nem tartósak. én meg nem problémát akarok venni magamnak.
- a lakásom is kicsi és "konvex" (gyakorlatilag nincs olyan pontja, ahonnan ne lehetne látni minden másik pontját). így igen, fontos az is, hogyan néznek ki azok a konyhai gépek, amik permanensen elől vannak.
- aztán ahogy egyre jobban beleástam magam a témába (youtube főleg), nyilván eljutottam a Weber EG-1-ig és beleszerettem...
- de mivel azt nem fogom megvenni (nyilván), tettem egy lépést hátra és megfogalmaztam magamnak, hogy mit is szeretnék: ez pedig kb. az a színvonal, amit a munkahelyemen iszom a whirlpool automata gépből [kép alapján [ez] ], esetleg annál egy hangyányival jobb. (összehasonlításképpen: eddig instant kávét ittam reggelente itthon, nem mint élvezet, hanem mint koffeinforrás, meg hogy valami meleg legyen gyomromban.)
- szóval a fentiek alapján lett a kávégép a dedica (kicsi, elfogadható kompromisszum, van hozzá kit könnyen beszerezhető módon [igaz a gép árának feléért])
- és ehhez keresnék valami hasonló szintű darálót. megnéztem a használt Mazzer-eket, nincs nagy választék és hát nem is apró darabok.áh, még alszom rá egy párat... (közben megjött az értesítő, hogy mehetnék a Graef-ért is)
és addig iszom a halott kavét reggelente
Új hozzászólás Aktív témák
- Bluetooth hangszórók
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- OLED monitor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- További aktív témák...
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
), az automatát (Phillips-nek van kismillió egyféle karosszériába csomagolt gépe, ami még tetszik is) azért vetettem el, mert elég sok helyen azt találtam, hogy nem tartósak. én meg nem problémát akarok venni magamnak.
Mr.Csizmás