Hirdetés
- SpeedCsiga: Beépíthető konnektorok – A modern konyhák és irodák láthatatlan hősei
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Yézi: Blekk Frájdéj
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sped
aktív tag
válasz
üzenetére
Köszi, de ez túl drága nekem.
85-100 HUF között adják.
Lehet kipróbálom a manuális Hariót, ha meg unom a kézzel locsolgatást, veszek egy 20 ezres gépet. Aztán majd össze tudom hasonlítani melyik milyen.
#7413 kmarci25
Igen láttam ezt a kancsót is, tehát a szett eleve kancsó plusz alapfelszerelés, uszkve 15 ha Harios kancsó akkor 25 ezer. Tehát kb. ugyanannyi, mint egy olcsóbb alapgép.Mi az abszolút ajánlott kávéfajta filterhez? Világos pörkölés? Vagy azt nézzem mit írnak a zacskóra?
Az őrleménynek meg gondolom durvábbnak kell lennie.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Okos Otthon / Smart Home
- Pánik a memóriapiacon
- OLED TV topic
- Sweet.tv - internetes TV
- PlayStation 5
- LG LCD és LED TV-k
- Elemlámpa, zseblámpa
- SpeedCsiga: Beépíthető konnektorok – A modern konyhák és irodák láthatatlan hősei
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium 256 GB Használt, megkímélt 93% akku 2026. 02. 27-ig
- BESZÁMÍTÁS! Asus B150-Pro i5 6500 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Rampage SHIVA 450W
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Az őrleménynek meg gondolom durvábbnak kell lennie.
Mr.Csizmás