- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Meggyi001: Chrome - Kérjük vissza a Chrome alsó letöltési sávját
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
flash-
veterán
válasz
RetepNyaraB #7205 üzenetére
köszönöm a tippet,be is rendeltem,avx-et ismerem,rendeltem már tőlük,egyszer fel is hívott a tulaj mikor érdeklődtem valami iránt emailben(bár ő a dedica vonalat nagyjából le is szarozta nekem,hat jó ő gondolom profi barista),úgylátszik ebben az iparban ez elfogadott,hogy utána megyunk az ugyfelnek,ez nagyon jó,napokban a Cady-s is emberke is felhivott ő mas daráló márka felé akart mindenképpen terelni,
ma is próblkoztam,erdekes ma minden 15g lassabban folyt le,első kesernyésebb lett,a második meg "penészízű"(nyilván nem csak ezt ahhoz tudnám hasonlítani)
oké ma koppra engedtem bele a daráló tartalmát,több kv ment a csészébe kb normal mennyiseg,a vége felé fel is ment a fordulatszám(ez ilyenkor nem baj? hogy a tetejet -végét- magasabb fordulattal darálja?
a kepen a mai masodik lathato ami keserű-"peneszes"lett
[kép]
48sez pedig az első mai,az is keserűbb lett de turhetőbb
[kép]
46sna és a mennyiséget mondjuk még nem állítottam be,először legyen egy optimális lefolyásidő-íz es ahhoz allitsam a lefolyó kave mennyiségét a gépen aztan ujra finomhangoljam a dolgokat vagy mi a sorrend?mert egy dolgot allitok akkor valtozik minden
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Vezetőváltásokat jelentett be az Intel
- PayPal
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux felhasználók OFF topikja
- Lexus, Toyota topik
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3265, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3176, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest