- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
sherlock82 #5472 üzenetére
Nalátod.
Nem mondtam, de majd legközelebb megnézed: a lejárati időnél érdemes sasolni a hónapot, az megmutatja mikor pörkölték. (2022.10.20 lejárat azt jelenti idén okt. 20-án égették) Értelemszerűen legyen minél frissebb. Hatalmas szórásban tudják kirakni a polcra a termékeket. Van, amelyik majd' egy éve ott rohad és lehet olyan, amit két hete pörköltek.[cobra] @ én semmilyen Philips terméket nem vennék manapság. Utolsó hulladék az egész cég; az egykori nevéből él. Ha elégedett vagy a régivel, örülj neki. Vidd el szervízbe karbantartásra, azzal sokat dobsz az életén.
ja és inf3rno@ a dedica túlhevül a gőzöléstől. Ki kell engedni belőle üresen annyi vizet, amíg nem gőz spriccel belőle. Utána menni fog a kv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen routert?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hobby elektronika
- Építő/felújító topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hardcore café
- Google Pixel topik
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Be Quiet! Silent Base 601 850W
- iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3069, 93% Akkumulátor
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Assassin's Creed Shadows PS5 Játék
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest