- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
inf3rno #5478 üzenetére
Ütni-verni kell, földhöz csapkodni rendesen. Akkor kiadja 1-3 tized eltéréssel, amit beleraktál (a kezdeti pangó persze bennemarad, de a legtöbb daráló ilyen). Őrlés előtt vizezni ajánlatos a babokat (ez azt jelenti kb max. 0,3g vizet spriccelsz rájuk és összerázod), ez csökkenti a feltöltődést, vagyis könnyebben kijön amit beleraksz. Ha túlvizezed összetapad a retekbe és a cucc meg berozsdásodik. Ne vizezd túl. Világos kevésbé, sötét jobban igényli.
Alátét a kúpos kés alá kell a tengelyre. Ha nem kell, akkor sehova
A perselyt NE szedd szét, ha jót akarsz magadnak. Kivéve, ha kihívásnak érzed a 10000db-os puzzle-t sötét szobában. Én szóltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI Avata 2 - Googles 3 - Fly More Combo - RC3 - ND Filter - Care Refresh
- BH Fitness Prisma M30 futópad kedvező áron, első tulajdonostól
- DJI Mini 4 pro / Mini 3 pro / Mini 3 drón eredeti DJI Battery Plus akkumulátorok
- DJI Mavic 3 Classic RC - drón szett - 2 akku, garancia
- DJI Mini 3 Pro Fly More Combo RC drón szett - 3 akkuval
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3077, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest