- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- azbest: Type-c 2x HDMI, USB3, PD töltés 4in1 dongle
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dorian
félisten
válasz
RetepNyaraB #5109 üzenetére
Monduk sztem ketten nagyjából megiszunk 2 hét alatt 1 kiló kávét.
Más:
Ezt a kivonatolási arányt nem értem. Mármint ti patikamérlegen méritek közben, hogy hány gramm kávénak kell lefolynia?
A főzőn a lefolyást 25-40mp-ig lehet állítani. Viszont azt vettem észre, hogy 25 fölé állítani teljesen értelmetlen, mert vagy baromi sok, de híg löttyöt ad, vagy ha ezért finomabbra darálom, akkor meg az elején alig folyik valami és egy keserű szar lesz az egészből.
Jelenleg úgy csinálom, hogy a 25 mp-et vettem fixnek, (de valamelyiknél 20-nál leállítom) és a kávéfajtától függ, hogy milyen finomra kell őrölnöm, hogy ne legyen se savasan keserű, se hígan savanyú. + A tamperolással is frankól el lehet szúrni az eredményt.
Utálom a sokismeretlenes egyenleteket...
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 650W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3441, 92% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3352
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest