Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
hyperspace
őstag
Szuper. Brikkába én nem tennék soha sötét pörkölést, az enyém soha nem is fog látni, de az én vagyok. Ha a nagyon klasszikus ízvilágot keresed, nagyon testes mély ízjegyekkel, akkor meg lehet próbálni a sötétet. Ahhoz a brikkás habhoz szerintem jobban illik a közepes, magvas, kicsit gyümölcsös, vagy kakaós ízvilág.
-
kory24
őstag
Köszi!
És a benne lefőzött kávé minősége kb milyen lehet? :)
Van itthon mokka express és Brikka, azokkal elégedettek vagyunk. Ha azt hozza, jó.
Valamint mivel ez is Bialetti akkor valszeg ennél is úgy van, hogy a 4 személyes = kb 2 személynek való kv mennyiséggel?
A brikka és mokka expressünk 2 személyesek, de ami lejön az számunkra 1 személyre való :)
-
Kaba
veterán
Közben kipróbáltam a Mantaro szemes kávét.Ez sem jobb,mint az Omnia barista vagy a Segafredo barista.Most megrendeltem a velencei gondolást a kapucinerből.Tudnátok egy kávét ajánlani amelyik jó erős az íz most másodlagos.Eddig még egy erősre főzött török tea is élénkítőbb volt a számomra mint az előbb említett kávék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Assetto Corsa Rally
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple asztali gépek
- Autós topik
- OnePlus Pad 3
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ingyenes az Epic Store-ban a Godzilla Voxel Wars
- Jövedelem
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- Bontatlan DJI OSMO Mobile 6 - ez elbírja a 16 pro max-ot!
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4061, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
budaörsi mm-ben vettem.olcsóbb volt mint a honlapján. vagy pacificaffe prémium,roma,verona.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Mr.Csizmás