- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Szeretem az ecetfát
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
viktorhu #2760 üzenetére
Kb. egy évig használtam az előírt vízszűrőket, de már több mint 3 éve Laica Bi-Flux Coffe & Tea betéttel szűrt vizet teszek a kávéfőzőbe, valamint napi szinten a vízforralóba (teához), a vasalóba és a gőzfelmosó tartályba hetente egyszer is ezt a vizet használjuk. Ezért a gép leglágyabb vízhez van állítva és semmi vízkövesedést nem tapasztaltam eddig. Az íze sem lett rosszabb emiatt a kávénak.
A hátrányok: meg kell venni a kancsót és havonta foglalkozni vele, de a kávéfőzővel (Saeco PicoBaristo) sokkal sűrűbben. A vízszűrőbetét nekem 1500-ba jön ki havonta. -
mekker
őstag
válasz
viktorhu #2760 üzenetére
Broscience szaga van. Otthon nyári szezonban Balaton víz folyik a csapból, azt 20 fok felett konkrétan mazochizmus rendszeresen fogyasztani. Ahol rendes karsztvíz van, ott mondjuk csak rontani lehet rajta.
A kávé azért lehet jobb a kezelt víztől, mert lejjebb megy a ph érték - a kemény vízhez képest -, jobban kijönnek az ízek. Mint amikor citromot raksz a teába. -
válasz
viktorhu #2760 üzenetére
Brita nem ajánlott; undorító, zselés lerakódásokat csinál a kazánban
Csap alatti komoly szűrő, ha van rá hely és pénz.
Az a fajta változás, amit visszafelé veszel észre leginkább, ha nekiállsz pár hónap szűrt/kevert után csapvízzel főzni a cuccot. Mármint azon túl, hogy a kevert/szűrt víz nem teszi tönkre a gépeidet, a csap meg igen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged