Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fradi81
veterán
timemore c3, lassan 3 éves, a teteje először elrepedt, ma meg eltört, még azért használható valameddig.
-
fradi81
veterán
válasz
adamkaa777
üzenetére
[link] Kéziből ez elég masszív cucc az előző 5000Ft-os hulladék után.
-
fradi81
veterán
-
fradi81
veterán
Tehát a karok nem kompatibilisek minden géppel, de a szűrőkosarak belemennek minden karba? Ha igen akkor első körben elég lenne egy tamper + 2 kosár a jelenlegi karba. Na de mi is a gond a nyomásfokozóval? Ezt még nem találtam meg csak hogy nem jó

-
fradi81
veterán
Hali
Blitzwolf cmm2 géphez vett őrlő sokat dobott az ízeken, de ha ezen felül van még valami AVX-en ami érzékelhető javulást hoz abba beruháznék. Úgy sejtem a nyomásfokozós kar gyenge láncszem, ha azt érdemes cserélni akkor mire? Linket elfogadok
-
fradi81
veterán
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Ilyet használok hibátlan daráló, persze nem kávéra való

-
fradi81
veterán
Annak mi lehet az oka hogy nagyon gyengén folyik ki a kávé? blitzwolf cmm2 dupla adagnál van ez a jelenség. 45mp-ig ment a számláló, a kicsinél a gyári 15mp elég neki.
-
fradi81
veterán
Kávézaccot engednétek a mosogatóba? Egy cikk szerint mehet a lefolyóba és még tisztítja is.
-
fradi81
veterán
válasz
attilav2
üzenetére
Valaki valamelyik topikban írta ezt a fajtát, vettem egyet vész esetére de még nem bontottam ki így nem tudom milyen, de amúgy is mindenkinek más a jó, egy próbát megérhet.
RetepNyaraB Köszi! -
fradi81
veterán
Pár hónapja van fém kapszulám és jól működik, tehát a technika megvan, nem darálok, csak az őrölt kávékat próbálgatom melyik hozza a gyári DG kapszulás szintet, nekem ezek az ihatatlan löttyök is megfelelnek a 3in1-el együtt
-
fradi81
veterán
Ha nem lenne iható nem innám. Aki esetleg tud ajánlani jöhet a link de asszem rossz topikba írtam

-
fradi81
veterán
Hali
Dolce Gusto ristretto(zöld) kapszulás kávéhoz hasonló ízű őrölt kávét vennék, ismer valaki ilyet?
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 500m magasság, szűrőszett
- UTOLSÓ! Új, bontatlan Braun Silk epil 7 7-081 nedves-száraz epilátor - 2 év magyar bolti garival! -
- Jack Wills Parka Jacket Men kabát eladó
- DJI MINI 4 PRO ÚJSZERŰ ( CARE GARANCIÁVAL ! ) Hibátlan Fullos szett ( C-0 minősítéssel )
- DJI Air 3 Fly More Combo RC2 drón - NO LIMITS
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- 32GB CORSAIR Dominator Titanium RGB DDR5 6400MHz CL32 KIT garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi