Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
egykori
üzenetére
Az előző hsz-ben helytelenül írtam, hogy "több mint ezer nap alatt 4-6 kávé".
Helyesen, de gondolom, aki olvasta, így értette: több mint ezer nap alatt napi 4-6 kávé.
Egy kiegészítésem is lenne a szűrt vizekhez, ugyanis nagyon nem mindegy, milyen célra készült. Erről ITT van egy kép, ami nekem annak idején segített a választásban.
-
Gibo
senior tag
válasz
egykori
üzenetére
èn sem váltanék kapszulásra...ami érdekelne illetve esetleg késöbb bfigyelhet az egy jobb fajta karos kávéfözö, de szerintem az automata akkor is megmarad

Ha ápolod ezek azért sokáig gépek..Amennyire én tapasztaltam leginkább azon egysíkú felhasználóknál hal meg a technika, akik nem foglalkoznak semennyire a karbantartással.
-
Gibo
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Mr.Csizmás